Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, April 8, 2011

Tension ni..

Assalamualaikum..

Ada saper saper boleh tolong tak saya..?
Sidebar saya dah jatuh gedebuk kat bawah posting...
Camner nak naikkan balik letak kat tempat asal?..

Tangan ni gatal sangat... tapi tak buat backup dulu.. Ekceli semalam konon nak letak butang share facebook.. Tapi tetiba bukak tengok blog dah tak lawa..

Huwaaaaaaaaaaaaa..........
Tolongggggggggg....

Ader saper-saper boleh buat tak... aku sanggup bayorrrrrrrrrr..........
Hehehhehe... Please .. help me...

6 comments:

Sal Saari said...

ase mcm tau tp takut salah jer..

♥naematulsaadahismail♥ said...

salam kak anie:
tak solve lagi ke prob?
baru tukaq template ke?
em.. cuba p kat edit design tu..
Di dashboard tu
Klik Design > Dekat page elements tu..
cuba tengok layout ada berapa bahagian..
Tgk dekat add a gadget .. tgk dia ada sidebar tak?
if ada, kak anie, drag yg sidebar yg dh p ke bawah tu ke sebelah kiri atau kanan

aCik Anie said...

KAK SAL CAKAP LA... CAMNE..DAH PUAS GODEK..TAK DPT

aCik Anie said...

NAEM.. PUN TAK DAPAT..

aizamia3 said...

cite lebih kurang sama mcm Naem:

click Design
nampak tak page element
menda2 yg kat sebelah bawah tu boleh drag tarik dia letak kat colum yg ada titik2 keliling kotak tu..
sbg cth: cite Hafiyy, About Me tu boleh tarik letak kat sebelah mana yang kita nak, kiri @ kanan..

kalau semua tu takde @ masih keliru lagi..
click pada Template Designer
pastu click Layout
kat situ ada beberapa contoh nak macam mana ropenye kat dalam blog kita nanti..
bile dah pilih.. pergi balik kat memula tadi kat page element..
buat drag n drop letak kat mana kita suke..

ok, boleh faham kan.. sonang yo tu.. g cube dulu..

aCik Anie said...

aiza...
akak dah cuba tu sumer..tetap takleh.. sebab kod html dah lari.. tu setting pun lari ..