Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, April 26, 2011

Tak Bestnya.... Boringnya

Assalamualaikum...

Pagi -pagi dah mengeluh. Ermmm.. Kadang kadang sampai satu tahap rasa giveup sangat nak berblogging. Ekceli banyak sangat reasonnya naper boleh jadi macam tu. Salah satunya BE tak berapa nak aktif.. slow jer. Takper la atlis gerak jugak. Bayangkan, dekat 2 tahun berblogging tak penah sekalipun dapat qashoutkan duit nuffnag.. kesian kan?.. Takperla.. Lagipun niat asal aku berblogging bukan untuk duit. Sebelum ni mana aku tahu nuffnang ni sumer.. Dah hampir setahun bukak blog baru la teringin nak register nuffnang.

Pagi ni plak mood macam swinggggg jer... Melayang jauh entah mana-mana.. Sedih..keciwa.. pilu... sudu ... garpu..semua bersatu menjadi 1. batuk pun satu hal ni. Ntah bila nak stop. Agaknya tunggu 100 hari dulu baru habis kot..

Ok la.. Cikanie nak keluar cari ketenangan dulu la. Nak blogwalking tak dapek. Blogspot macam kena blok.. Tapi herannya certain blog dapat plak. Tapi takperla..janji boleh update...Itu pun dah cukup. Masalhnya kat PC aku jer.. Orang lain punya PC okkk jer...Laju jer. Tapi yng paling frustnya takleh nak pi jalan umah blog kengkawan. Ermmmm kalo camnilah gayanya misi nak promote blog suam suam kuku aku ni terbantut la.



Tak sabar nak tunggu makan tengahari. Terlebih rajin plak pagi tadi.. bangun goreng ikan pekasam. Pastu ader lebih sket sambal belacan semalam.. Fuhh.. terangkat la lunch kami hari ni.. Sengaja pagi ni tak nak makan sebab nak dapatkan feel 100% dari kesedapan sambal belacan dan ikan pekasam..boleh gitu?

Ok la... stop sini dulu..WASSALAM...

2 comments:

Sal Saari said...

sedakkknyaaaa...
bg resipi sambal belacan tu, nmpak yummmy sangat..
kat entri esok or bila2 free, k..!!!

aCik Anie said...

HEHE..
takyah tunggu besok..petang nanti saya tulis ok... sebelah mata jer tuu..hehe