Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, April 5, 2011

5 blog paling kerap dilawati 2011

Assalamualaikum..

Merajinkan diri dikala ini untuk menjawab tag dari Aizamia. Ekceli aku suka baca blog diorang ni dah lama..sejak 2009 lagi. Yerla...diorang pun glemer kan.. mestila suka baca.itulah hakikatnnya. Cuba kita yang glemer mesti ramai la followers kita. Takyah nak mintak tolong abg ben yang promote blog kita. Tapi yer la... saper la kita..Nasib baik En Ben ader buat segmen macam macam.. kalo tak ...memang takder followers la kat blog aku ni. TQ buat En Ben.

Antara blog yang menjadi pilihan aku adalah:

Green Apple atau Diana Walaupun bahasa dia agak macam 18SX.. tapi aku suka baca. Sebab apa yang dia cerita tu semuanya realiti kehidupan. Lagipun dia menulis dari hari, Takder nak hipokrit I Loike. Takder klon saper saper.. Orang lain yang nak klon diri dia adala.

Viruspadu atau Kakjem
Suka sangat baca blog kakjem sebab suka nak dengar cite pasal si Nisa ngan Anoi.. budak chumel ..suka tengok anak anak dia. Mungkin sebab aku obses nak anak popuan kot. hehehhe...

ceeramoon atau ceera
Yang ni lagi sorang... suka baca entry pasal keisha... chumelllll.... Maknya chumel...anak pun ofcoz la chumel... follow citer dia sejak dari dia bujang lagi..Pada sper yang tak tahu..ceera adalah adik ka jem.. Aku suker baca kisah diorang 1 family. Nak nak kalo time puasa raya .. mesti meriah giler blog diorang dengan citer bukak puasa...ambik gambar raya 1 family kat atas tangga.. Macam rapattt sangat hubungan kekeluargaan diorang.

Honeysour atau Yana
Suka baca kisah Dani.... Kesian kat dia kena berjauhan dengan anak kesayangan. Terpaksa demi kesihatan Si Dani. Aku faham sangat perasaan dia.. Yer la.. dah la anak baru jer sorang... kena plak tinggal kat kampung... Nak tak nak redha jer la.. Tunggu la nanti jumpalah orang yang sesuai dan boleh menjaga Dani.

CikPuanMiera atau miera
Ni pun sorang.. miera ni member si yana. Anak baru sorang jugak. Ader bisnes online.. Aku suka baca citer dia sebab dio selalu upload pic yang lawo-lawo.. dah memang dia comel kan..pic pun lawa la.. Ohhh sangat suka tengok Cyrus... Tapi kesiannn..selalu gak demam deman sakit sakit..aduii..lebih kurang si Dani la.

Ok.. itu jer senarai blog yang kerap aku lawati tahun 2011. Kalo diorang kerap update maka keraplah aku baca... Yang lain pun ader gak yang aku suka baca... Tapi sebab diorang jarang update..tu sebab tak tersenarai.. hehe . Kalo ikutkan hati nak jer aku list kan sumer yang aku suka baca. Dah syaratnya nak 5 jer.. 5 jerla yang aku highligtkan...hehe...

OK Done...

2 comments:

aizamia3 said...

ye.. sama2 memeriahkan suasane blog..

aCik Anie said...

iyelah..marilah kita ramai ramai kunjung mengunjung