Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, September 2, 2010

SEPARUH DAH DAPAT

Hahahhaha…separuh….wahhh raya sakan acik tahun ni yer. Takderla sakan..tapi cukupla untuk tetamu yang datang. Sooooo saper nak rasa kuih yang Cik Anie order… sila datang umah yer. Jemput…jemput…


Tat Nenas Besar Gedabak- Awal-awal lagi dah sampai. Takder dalam pic..lupo acik nak snap.

Tart Nenas Warna Warni- Saja nak yang warna warni dan perisa.. takder beza mana pun rasa dia..Cuma cantik mata yang memandang jer la.


Biskut Suji Pelangi ..Hari tu masa testing besar-besar bijiknya.. Datang hari ni aik macam kecik jer.. Terus komplen kat tokey la….Dapat diskaun 2 henggit…Nak komplen elok cakap depan-depan…untung-untung dapat diskaun macam acik yoooo….


BiskuT Badam Cokelat- Special ni.. hanya semata badam n cokelat.. Sebab tu dia mahal sket. Ermmmm…tak sabar la nak makan… cepat la rayooooo….


Biskut Almold London…- Biasa jer… tapi kata tokeynya cokelatnya tebal. Yang ni specel order. Orang lain takder dia buat.. Hanya untuk acik anie jer….hehehe..sila jangan jeles.


Kacang Botak… Walopon botal tapi sedap… tak caya….nah cuba rasa sebiji …sebijik jer..lebih nak datang umah yer…


Itu jerla untuk hari ni.. selebihnya tu ntah bila dapat… besok atau minggu depan. Takper la… raya pun hari jumaat kan.. aku pun balik Kelantan 8hb…so masih banyak masa lagi. Sekarang Ajeed tengah proceed daging rusa . Tahun ni tak banyak. Kurang promosi. Kalo tahun lepas yer.. Kalau ader tahun ni pun diorang tengok promosi yang tahun lepas punya. Yang aku iklan dalam blog ni. Gigih betul diorang search erkk…. Syabass…syabass..

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

1st time tgk tart nenas kaler maler..ehehhe

kita pon ade order badan cekelat tu..rangup kan? yela badam semata..ngap nugp ngap..daaa abis tak sedor..ntah sempat raya tah idak ni..sbb sy dah makan mlm td..wkakak

aCik Anie said...

simpan sket utk raya hehehe..kalo sempat pun raya pertama udah habis

♥naematulsaadahismail♥ said...

sedapnya tat nenassssssss

aCik Anie said...

hahha..sila mengidam yer puan naem