Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, September 17, 2010

PETANG RAYA

Paling tak boleh blah petang raya pertama join re-union adik aku.. pe hal ko... adik ko punya event ko yang sibuk menenteprem.


Akceli sumer kawan si Ila ni kebanyakkan aku kenal. Yer la..1 sekolah..satu kampung mana leh tak kenal. Dan satu lagi event ni buat kat tadika kampung aku. Tadika tu plak makcik aku (adik mak aku yang ngajar). So dah alang-alang makcik aku ada..join la skali.. sronok jugak... walaupun kebayakkan darimereka tu hampir aku tak dapat cam....

Popuan yang ramai datang.. lelaki berapa kerat jer..yang lawak nye.. sang lelaki yang datang sumer lom kawiin lagi. Popuan berapa kerat jer yang lom kawin.. Maliu-malu kucing plak aku tgk si teruna-teruna tu...



Dah agak-agak boring tu melayan la bebudak ni main kat taman belakang..



Dekat petang gak baru selesai sumer....

1 comment:

[-suziey-] said...

slmt hari raya..waa meriahnya..rmaai sanak saudara:)