Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, April 7, 2010

MOMMIES BLOGGER AWARD



1) Bagi ucapan terima kasih pada saper yang bagi award ni dan postkan award ni dalam blog masing-masing :
Banyak² terima kasih buat D'Anie sebab sudi bagi award ni kat Cik Anie. Setelah sekian lamanya blog Cik Anie ni sunyi dari award. Last skali terima dari Miza tu pun June '09 lagi.. lamanya ..hampir setahun jugak blog ni tak terisi dengan award-award & tag mengetag...

2) List kan tarikh lahir anak yg 1st dan seterusnya letak sekali nama anak yg ke 2,3,4....dan seterusnya (kalau ada lagi.. sila berbuat demikian)
1st- Muhammad Aisy Hafiy - 08 February '08 - 080208 (Cantik kan no ni)
2nd- Muhammad Aisy Hadif - 30 October '09 - 301009 (Ni pun cantik gak)

3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant yer :
Lom masa nak pregnent lagi la. Tunggu 3-4 tahun lagi..mana tahun ader rejeki bb gurl plak..hehe...tak sabarnya..cehh tak sabar..yg ni pun lom lepas lagi...blom boleh jalan lagi..dah rancang nak menambah...

4) Sila serahkan award kat sape2 yang anda rasa hot mama :
Rasa macam nak bagi kat Hot Mama yang namanya Siti A.K.A Ibu Naqiu....

Psstt: Siti ko jangan lupa tempek award ni kat blog ko yer.....nanti aku check ader ke idak..

2 comments:

nalhuda said...

cik anie...aku nak tempek camana yer award tu...aku cuba buat berkali2 tapi tak dapet...ambik galah tolong jolok kan...hehhe

Cik Anie said...

save as dulu pic tu...copy dalam n3..pastu..syarat2 tu copy paste jer dari aku punya