Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, April 9, 2010

090410


( Kuit kan Hafiy masa ni ..rambut dia kuntalll kintilllll )

Apa ada pada nombor itu. Sesuatu yang penting bagi aku.

Pagi tadi otw datang kerja. Macam biasala.. En Somi yang hantar. Dah nak sampai baru aku terigt.. OMG...hari ni special day la... birthday somi terchenta. Udah 33 thn rupanya.. patutla uban penuh.. Jgn jeles isterimu takder uban okeyyy.

Aksi suami isteri dalam keter..

Aku: Wakkk.......... saya lupa hari birthday awak la....
Dia : A..aaa ye la.. saya pun lupa..
Aku : Laa dia punya birthday pun lupa....saya pun hampir lupa la.. saya harap awak sentiasa sihat..of coz la kan.. panjang umur ..rezeki utk anak-anak makin murah.. satu lagi mugo kasih sayang kita sentiasa bertambah (aksi spontan terus aku peluk cium lengan dia..pastu baru teringat nak cium tgn dia.lengan yg aku cium dulu.. yer la nama lagi spontan.)..cium pipi mulut...itu cerita dalam kelambu okeyyy....

Ishh....ishh..mcm gelinya jer aku nak tulis pasal ni.. tapi kan siyes.. real punya action memang aku tak geli.. sooo saper yg rasa nak termuntah ...sila la muntah atas keybord masing-masing yer...

Yang buat aku syahdu.. tgk mata dia berkaca... ohh..no..no... En Ajeed terharu la plak.... selama memang aku tak penah tgk aksi terharu dia. ko igt senang.....egonya tinggi melangit.....huhhhh.......bangga..... Aku respect sgt ngan diri aku kerana julung-julung kalinya buat dia terharu... Aku agak jer la.. masa nak turun dari keter tadi aku tgk dia sapu mata dia.. mmg sah la dia nangis... cuma tak kuar bunyi jer....

Ntah-ntah mata dia masuk habuk tak?... perasan la ko sorang-sorang Acik Anie OIIIIII
Sooooo uollss baca ni ader rasa touching tak?...touching la.. toucing... paksa ni...

2 comments:

nalhuda said...

touching..touching...8x..hehe..happy besday tuk ajeed..ko sebaya ngan dia yer...pandai carikk...moga panjang umur murah rezeki...bahagia sokmo2

Cik Anie said...

hehehe..siap tulis 8 kali.. mmg betul2 touching nih... terkena sbaya plak..huh.neway tq..