Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, July 25, 2011

Penemuan Tengkorak Kat Belakang Kilang…

Assalamualaikum..

Sila pastikan kawan anda berada disebelah ketika anda membaca entry ini. Sebab entry ni teramat amat lah seram. Mungkin boleh terkena badi tengkorak.

Macam biasala.. hobi aku masa kerja kan jalan jalan cari pasal, snap sana sini, buat modal.. So aku pun kebelakang kilang la sebab nak pastikan barang barang kat area sana tersusun dengan rapi. Kan tak pasal pasal kena NCR (non Conforming Report). Hari ni ada external audit wey… Korang tak takut? Aku…aku memang tak takut pun..hehe.

Sooooo sedang leka mengemas ngemas tu tetiba mata aku tepandang satu objek yang sudah kering . Hanya tinggal rangka dan tengkoraknya sajer…saperla yang kejam ni. Nampak gaya macam kena hempap dengan benda berat. Serammmmm Wey... Terpacak bulu pahat aku… tetiba terfeeling masuk dalam movie yang dia jumpa mumia kat dalam gua tu. Apa ke nama citer tu.

Aku pun tak pasti rangka apakah ini…



Kucing ke tikus.. Kalo tikus besar sangat ni. Tapi kalo kucing ada kemungkinan gak. Bentuk muka tu macam kucing..

Ermmm… serammmm tak…?..ada yang baca sambil tutup mata intai celah celah bantal. Ker ader yang tegak bulu tengkuk bila baca entry ini.. hehe.. (lawak la sangat).

Selamat Hari Senin..

2 comments:

intan morsalin said...

kucing @ anjing kot..tapi sian kan..tersepit kat situ sampai matu..alahaiiiii

aCik Anie said...

kalo anjing kecik sgt muka dia tuh.. anak kucing kot..yg baru nak hidup