Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, June 30, 2010

RIDAF YANI



Pernah dengar tak produk ni. Aku pun 1st time dengar...tengok..sekali gus cuba. Mungkin produk baru kot.. Tapi apasalahnya kalo kita cuba kan.. Cuma kurang senang sket dengan cara dia attack customer..

Ko bayang.. tengah syok jalan-jalan... tetiba muncul sebelah ...tarik tangan suh tgk demo yang dia buat... tak kasik chance nak menolak...baik punya serangan...

Itu satu... pastu..bila dah kesian tgk dia mempromote tu setujulah nak beli satu...takkkk...tak boleh beli satu......ko kena ambik 1 set terus..siap kena paksa suh ambik satu set....kalo yer pun ko nak habiskan priduk ko..biarlah dengan cara yang tertib sket...kan budi bahasa budaya kita....

So nak tak nak melayanglah 50 henggit... huhhh besar nilai 50 tuh... kalo beli mangga..dah berkilo-kilo dapat.. kenyang anak aku...



Sekarang tersadai kat atas meja... sesekali Hafiy jumpa.. dia yang pakai...

5 comments:

Anonymous said...

salam,

memang betul apa yang cik katakan kat brunei pun dia ada expo,dia org buat mcm tu siap paksa2 org bli lagi 1 btl harganya $10 , siap bungkus masuk dlm beg lagi demi menjaga hati bli la juga org ramai tengok nanti org cakap tak mampu bli la pulak kat miri pun mcm tu juga pantang nampak kita berinti tengok sekejap terus dia tarik tangan kita trus sapu tak minta izin lagi..huh susah mcm ne nak untung cepat tapi bagus nya tak juga saya guna kemuka panas muka saya dan merah2 aduh...

sonny said...

memang betul tu orang tu jahat dan ditangkap polis

Ely Nabilah said...

akak saya nak order.. mcmne ek?? bape??

aCik Anie said...

sory ely.. akak bukan dealer... dulu akak jumpa produk ni kat pasar malam..skr dah takder

billy said...

Saya baru juga kena tadi.. saya fikir saya saja yg bad luck today.. tau tau kamu semua pun suda kena.. saya rasa memang macam tu cara dorang buat bisnis.. lain kali bawa Rm15 saja d poket baru la.. mau paksa apa.. hahaha