Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, June 3, 2010

LEATHER SEAT



Macam biasala..pic kat atas tu aku culik dari En Google. Keter pun canggih giler... aku nak google cari keter mesia...tak dapet la plak...ambik la leather seat BMW..

Citer pagi tadi...kononnya nak kasi seprais kat aku....

Kejadian: Awal pagi masa nak hantar budak 2 org kat nursery
Watak : Aku dan En Somi

Masa aku buka keter.......... En Somi tetiba bersuara.........

"supriseeeeeeeeee............"...

Ceh ...... dalam hati aku.. naper pakcik ni cakap seprais ni.... hidung aku dah mencium bau sesuatu...
rupanya seat keter dah bertukar sarung... wahhh..cantikkk..sukerrrrr.......

Aku tanya dia...

Aku: Mana dapat ni...
Dia: Ada org kasi.... keter dia nak kena tarik.. dia kasi leather seat ni kat saya...
Aku: Naper tak mintak Spot rim skali... (wahhh...soooooo tamakkkkkk looooooo)
Dia : Spot rim dia jual.. yang ni dia bagi free kat saya....biasala..orang baikkk..........

Cehhh... puji diri sdiri la plak.......jap lagi dia bersuara balik....aku tgk pun ok lagi..nampak baru lagi la... kulit ori tuuu....

Dia: Ada rasa naik keter mewah tak...?
Aku: (Perasan la plakkk.. tetiba poyo plak mamat nih)... takder..biasa jer... cuma ader bau lain jerla
Dia : Yela..awak mana penah naik BM.....


Hohohooho....aku plak yang kena...hampeh....takper la...redhoooooooo....kata isteri mithali...

2 comments:

nalhuda said...

hahhaa...pandai gak kawan dia tu yer...baik ambik yg mana patut sblm bank tarik dan lelong..rezeki korang dah tu..dapat gak rasa seat BMW..huhu

Cik Anie said...

takder la ti..seat waja gak.. pic atu aku google