Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, June 4, 2010

KECEWA SANGAT!!



Ada orang menyampah baca setiap entry yang aku tulis. Naper macam tu ...aku tak pernak paksa saper-saper pun utk baca blog aku. Kau suka kau baca....... tak suka .. nyampah takperla..... blahhh jer....

Poem pasal kasih sayang hari tu ader kaitan dengan entry ini........

Tetiba rasa macam down sangat. Nak privatekan ajer blog ni... atau stop trus dari dunia blogging. ...
Kecewa dengan orang macam ni........

6 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

uik..jgn la stop kaknie.
abaik saja makhluk2 parasit yg menganggu.
dia tak suka.dia jangan baca la.

kesian kat orang suka baca macam ai ni ;)

bertabahlah :)

Cik Anie said...

tq naem.. kasi semanagt .... jiwa meruntum sayu bila berdepan dgn org macam ni.. cuba bertabah.. demi org yang suka

♡ m.prema ♡ said...

saper yg MENYAMPAH sgt tuh k.anie?? gatal mulut... ada tak kite paksa org cam tuh utk baca blog kite..?? klu x suka bla jerk la.. akak continue jer berblogging.. kite x pinpoint saper2 dlm blog kite.. so, xyah risau.. cheer up!! akak ada ramai pembaca setia taw.. jgn kecewakan kite sbb si MENYAMPAH tuh...

Cik Anie said...

power punya komen.... takder point nak stop blogging sebab dia

wHite Salju said...

saper la manusia yg x reti memahami kesenian org mcm kakni ni kan...abaikan sajer kak org mcm tu yg penting sy suke sume yg kakni tulis dlm blog ini...:)

Cik Anie said...

TQ CT.. PENTING ORG YANG SUKER JERLA..DARI YANG TAK SUKER KITA