Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Saturday, January 9, 2010

Hantam saja...



A untuk Epel
C untuk Kereta Ayah
F untuk katak
I untuk aiskrim
K untuk tempat letak air

M untuk motor ar er z

Amacam.. bijak kan Aqil…Dia baca mengikut apa yang dia faham.. bagi aku ini sudah cukup bagus bagi budak yang umur 6 thn dan yg paling penting lagi bila Aqil adalah salah sorang pengidap Autisme (btl ke eja gini).

Tapi aku cukup respect ngan adik aku…sanggup berabis duit sebab tak mahu anaknya ketinggalan…Dia hantar Aqil kat skolah yg boleh ajar Aqil secara berasingan. So takder masalah untuk dia ..sebab cikgu memang focus kat dia sorang jer…dan 1 lagi sampai sekarang dia masih jumpa doctor pakar untuk lihat perkembangan Aqil.

Minggu lepas last appoinment.. doctor cakap ader sedikit perubahan dan mintak Ila jgn risau sebab budak mcm ni akan buat 1 benda (benda baikla) yg diluar dugaan kita..means kita tak sangka dia boleh buat yg terbaik….. Berita mcm ni sudah cukup membuatkan ibunya gembira. Aku sebagai mak sedaranya pun turut gembira.

Semalam aku call Ila..

Kak ko tahu tak Aqil masuk kokurikulum aper kat skolah

Aper???

TARIAN…..


2 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam singgah..:D

Cik Anie said...

tq yana.. kita pun ader jalan2 kat umah yana tapi takleh nak followla blog yana