Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, August 11, 2011

Kembali Merempat

Assalamualaikum..

Banyak songeh betul PC aku nih... Selasa dah ok... semalam satu hari pun ok jer aku guna tetiba hari ni tak ok balik. Motip ? Nak suruh aku merempat lagi la ni. Tak kisah la kalo hari hari merempat, janji line clear.

Semalam aku cakap ngan Ajeed...

Hati ayam kat umah ada tu.. igt nak goreng bodoh jer...

Terus menjerit si Hafiy bila dengar aku cakap bodoh. Sekarang ni dia pantang dengar perkataan bodoh.. mesti dia pulang paku buah keras kat kami balik.

Malam tadi pun sama. Kan tv umah aku tu buat hal. So untuk hilangkan boring tgk movie kat utube jer la. Tengok plak citer Aku Bukan Bodoh tu... Itu pun dia boleh tangkap... terus marah kitorang.. so terpaksa la tukar sleng.. I'm Not Stupid. Hahahha.... Kesian Hafiy.. tulus mulus dan kudusnya dia.

Tengahari tadi kami ader terima lawatan mengejut dari seseorang.... Itu nanti aku citer sebab dah siap ambik gambar..tetiba cari kad reader tak jumpa. Rupanya semalam Ajeed guna tapi dia lupa nak masuk balik dalam beg aku. So kena la pending cerita itu.

Ok la.. stop sini jer dulu, nak pikir apa nak masak hari ni.. petai ada kat umah tu... nak masak apa erk selain sambal.... bukan apa kalo sambal udang ke bilis ke aku ni alahan sket. Maklumla hidung sekehen. Makan pun kena memilih..silap makan terseksa diri huhu.

Pikir.. pikir....


2 comments:

aizamia3 said...

bulan puasa ni makan nasi panas, telur mata, ikan masin pun sedap..

psstt: lawa blog skrg.. ;)

aCik Anie said...

yer betul tu.. sebenarnya yang simple tu la yang lagi sedap...

hihihi.. comel ker.......tenkiuuu tenkiu