Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, May 9, 2011

Dedikasi Buat Ibuku..

Assalamualaikum...

Baru berkesempatan nak ucap Selamat hari ibu buat My Mum... (cehhh )PUAN HAJAH HASNAH BTE ISMAIL a.k.a Mokcik Nah, dan jugak buat semua wanita seluruh dunia(bujet blogger 1 dunia konon) yang bergelar IBU, MUMMY, MAK, MA, UMI. Sesungguhnya engkaulah wanita terhebat kerana dari rahimmu maka lahirnya insan-insan yang bergelar anak.

Buat Ibu atau Ma aku..
1- Terima kasih sebab lahirkan aku..
2- Terima kasih sebab sekolahkan aku..
3- Terima kasih sebab sayangi aku..
4- Terima kasih sebab jaga aku dari kecik sampai besar
5- Terima kasih sebab bersusah payah cari rezeki untuk kami hidup
6- Terima kasih sebab masa aku nak kawin dia yang sibuk terlebih..
7- Terima kasih sebab masa dalam pantang dialah bersusah payah jaga aku anak branak



Pendek kata... Terima kasih atas segala-galanya.. Dan halalkan setiap titik air susumu untuk membesarkan aku.

Untuk diri sendiri jugak.. SELAMAT HARI IBU CIKANIE...
Semoga aku menjadi ibu yang terbaik untuk anak anak aku..Terima kasih pada En Suami jugak kerana menjadikan ibu pada 2 askar yang banyak akal itu. Touching sungguh malam tadi bila Hafiy nyanyi lagu ibu... Pastu aku paksa dia cakap.. TERIMA KASIH IBU... Macam dalam iklan tu.... Lagi laa touching walaupun dia cakap sebab kena paksa. Ekceli bukan paksa tapi lebih kepada nak mengajar dia.

Okla.. Perut dah berbunyik ni..minta di isi..Nak curik-curik ngapppp kejap. Pagi tadi tak sempat nak jamah apa-apa sebab kelam kelibut sket. Biasala Monday Bluessss. Aku pun terbluessss skali..

Wassalam...

1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D