Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, January 28, 2011

Jenis Yg Tak Reti Duk Diam

Huhhh..tak reti nak behave langsung.
 

Minggu lepas.. ader satu hari tu aku terpaksa naik bas. En Suami bzz.. tak sempat nak ambik. Nak tak nak aku kena berdikari naik bas...turun bas...singgah ambik anak..jalan kaki balik.. Well as usualllll la... cam tak biasa la kan..

 

So satu habit aku.. kalo naik bas aku tak suka duk belakang or tengah tengah.. Lemas giler weyyy... semput acik. So port yang menjadi kegemaran aku adalah.. seat yang paling depan.

 

Tetiba masa aku nak betulkan posisi duduk selipar cantik aku jatuh kat tangga bas. Bas tengah laju menonong ni... selekoh plak tu. Nak tak nak..aku diam jerla.. Tawakkal jer..tunggu bus berenti baru aku turun ambik. Dah nekad.. jatuh selipar kat bawah aku suh uncle dreber tu stop..baru aku turun ambik. hehe..

 

Nasib baik tak jatuh... MAsa bas tu stop... ader plak insan yang baik hati tolong aku ambik selipar tu...

 
Psst : Moral of the story... sila beli selipas baru.. selipar lama tu dah tanggal tapak..licin bangat.

 

No comments: