Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, February 9, 2010

SAYANGNYA..



Buah rantai dah tercabut... kalo ader anak kecik takyah berangan nak melawo la...satunya seksa kat baby tu... terkena bijik-bijik love tu.. 2 nyer ginila.. sankut kat mana-mana. Lagi 1..Hafiy suka sgt duk mengentel..lama-lama tanggal jugak la.

Tapi nasib baik aku perasan benda ni tercabut. Buatnya aku tak perasan mana cicirnya... bye-bye jer.. nak pakai pun rasa mcm cacat jer..tak cukup 1 bijik. Bila ntah boleh repair balik. Raya cina ni tgkla kalo sempat. Tapi schedule for CNY ni pack sgtt. Ramai sgt org nak kawinnya...Kad yg dah sampai tgn aku dah 4... camner nak arrange ni. Takperla.. Kalo aku sempat dan kebetulan plak masa mengizinkan aku pergila.. kalo tak minttak maaf banyak-byk jer la...

Lagi satu kalo nak repair Emas ni kita kena timbang dulu beratnya. Bukan aper..aku dengar byk sgt kes kikis emas yg kita hantar nak repair nih.. Kalo tukar pun ok gak kan..ambik la peten lain plak.. pattern ni dah Out Of Date la. Lagipun tak sesuai utk aku yang ader baby nih..

Errmmm.. tgkla camner... yg betulnya skrg aku tgh excited gila nak balik kampung ni.... waaahhhhhh tak sabar nak makan masakan bondaku tercinta...

4 comments:

ita cutevirus said...

acik anie...

hafiy ita pown suke menggentel barang kemas... tak kira la gelang ke... rantai ke... buah rantai ke... asal je warna emas, sure die tertarik...

Cik Anie said...

nama hafiy sinonim ngan mas kot....hehhehhe

ross said...

cik anie...tu ler pasal ross tukar ngan gelang yg xbergantung2...pernah putus sekali, dah sambung blk..pastu takut putus lg sekali tu terus tukar..rasa xkompiden jer..

Cik Anie said...

ader gak gk kat blog ross..yg leper jer sesuai utk kita nie.. sakit pun tak..