Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, February 24, 2010

BUDAK YG NAMANYA HAFIY

Aku dah puas mengenal pasti aper yg Hafiy makan sampaikan dah 2 pagi (malam semalm kul 3.00 pagi....malam tadi plak kul 4.30 pagi) dia terberak masa tido.. Maksud aku cirit. Yg bunyi macam air terjun tuuuu...

Malam tadi yg teruk..separuh toto yg dia tido penuh dengan bahan kumbahan.. MASAMMMM.... nasib baik tak busuk.. masam semata-mata.. Aku trus bingkas bangun bila aku perasan dia tgh mencangkung macam terkejut gitu....Trus bawak dia masuk toilet.mandikan dia.. yerla..dah banjir kat atas toto..takkan aku nak tukar pampers jer...

Ok la... stop citer pasal hafiy cirit... cerita plak pasal Birthday Boy yang cenggeng bila disuruh tiup kek..



Masa kejadiannya pada cuti CNY lepas..kat kampungku nun jauh di sana. Tetiba jer dia macam cenggeng tau bila aku suh dia tiup kek.. sebelum ni biasa jer.. ntah aper kena...nak-nak bila kitorang nyanyi lagu Allah Selamatkan Kamu.. maybe dia tak suker lagu tu nak lagu Hepy Birthday To U.. dia nak kabokan tak reti...ataupun mungkin gak dia takut dgn 2 ekor otromen atas kek tuh....



Kek yg disponser oleh Cik Sue nya... Menu lain..Bihun.. Ayam ... Kropok....limau... satey & nasi kerabu ayam bakar.. the best nasi krabu penah aku makan lepas nasi krabu yg mak aku buat.





Hadiah utk Birthday Boy lom siap lagi.. Sabo yer sayang...

6 comments:

Ena said...

alahai ciannyer hafiy..

hepi belated besday ye hafiy.. moge jd anak yg soleh.. :)

nalhuda77 said...

sian hafiy..anak aku pun cirit.agaknya musim panas. yg aku tau dia mkn limau byk dan minum susu.+ lagi vitagen...

UmiDAnisH said...

hafiy, epi besday.. moga dilinduni allah swt dan menjadi anak yg soleh

Cik Anie said...

ena- tq..amin...hafiy akan jadi manusia /insan soleh

nalhuda- btl tu.. vitagen mmg tak tinggal la.. wajib plak

imidnaish-Amin...insya allah mudahan dia jadi anak soleh

prema said...

kita baru baca(perasan) n3 nih.. termiss plakk.. :)

i wish hafiy belated happy birthday and be happy alwayz..

Cik Anie said...

tq prema