Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, April 17, 2009

Ntah aper namanya...



Uolls kenal tak aper benda alah kat atas tu.. tetiba aku jumpa dlm beg kerja.. Tak der org lain la ni Hafiy punya kerja la.. Saper yg biasa guna benda ni... kalo anak selalu sok sek sok sek tu better guna benda ni la.. takyah ko susah-susah nak sedut secara manual..buatnya tertelan ko plak yg muntah.. Penah jadi kat anak sedara aku.. anak dia sorang ni ada asma ..so slalu beringus la dia boleh selamba sedut pakai molot... kuar yg hijau pekat cam cendol tuu.. termuntah kat situ gak.. Kisah adik aku si Ila pun sama ..suker sgt nak nyedut pakai mulut.. benda ni kan ada.. ko picit jer kuat-kuat..kuar la yg hijau pekat.. Tapi Hafiy cukup tak suka kalo aku sedut hingus dia.. ntah naper.. mungkin rasa perit sket kot.....

itu jer aku nak citer
Sekian timer kacihhhh
acik tumpang laluuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........................

8 comments:

[-suziey-] said...

ok ke penydut ni eh..cam xleh sedut jek..hehhe:D

lawak la..smpai ke opis bw:p

Shitsurei shimashita said...

la hari ni kat opiz saya pun ada air pump ni. tp warna hitam dan kepunyaan onggon tuk bersihkan camera photography dia.

Cik Anie said...

okla.. membantu gak kuarkan hingus ...

naga- tu lain la.. kalau sedut hidung dgn bulu tanggal hehe

arpeggios said...

baru aku tau adae jual benda alah nih. time kaseh cik anie kerana memperkenalkan kat aku..

adek pagi tadi bangun tido hingus leleh-leleh....huwa...... mana la dia dapat.

DeLLa said...

ini namanya nasa aspirator...

zai@umiaiman said...

cm menarik, mana nk beli yer , cik anie

Cik Anie said...

miza- elok la beli sedut hingus adek tuh

Dlla- Tq.. tahu guna jer nama tak tahu

zai- Beli kat farmasi.. kedai biasa pun ader.mcm manjaku

nenekrock said...

seksa plak rasanya kalo di jolok ke idong budak adeh