Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, April 17, 2009

Segera ku tepek Elly...

Tak sangka kretip & Inovatip sungguh budak yg nama Elly nih.. cantik kan award yg dia create ni...tak sabar nak display sini.... Kalo uolls nak tau dulu aku igt nenekrock ni akak yg dah masuk alam dewasa tau.. tapi rupernya remaja trang tang tang lagi.. ermm ... Bagi aku la Elly ni mmg betul2 frenly la...baik hati..(ayat bodek ni).. aku judge dia dari segi tulisan la.kat luar maybe lagi best kan......Kalo jumpa kat luar aku rasa lagi la ramah.... teringin gak nak kenal lebih dekat ngan Elly ni... Ok la.. stop membebel pasal Elly nih...nak tepek award yg dia kasik plak
Cik Anie pun love blog nenekrock....
Pstt: Bibir mulut Elly ker tu.....?.,.. oppsss choopppps lupa nak tanya..elly dah ader pakwer ke blommm erkk.......hehe...

5 comments:

[-suziey-] said...

waa seksi btol kalu tu mulut elly:D

nenekrock said...

lalalalaaaa jgnla puji2 banget kak uiii...akak hepi kita pon turut hepi
weeeee..lama mnyepi igtkan apa lah tadik org dh pikir bukan2 dh kak ani
ishhhhhhhh...akak sihat2 aja la ni??

Cik Anie said...

sihat sihat jer.. teramat la sihat.. perut pun makin sihat,...hihi

arpeggios said...

cik anie...ghinduuuuuuuuu

Cik Anie said...

sama la..kita pun ghindu-ghiduan gak ni....