Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, April 1, 2009

Panjat Kabinet pulokkkssss.........

Nasib baik huby aku perasan tetiba Hafiy leh tarcanguk atas kabinet TV. Aku aper lagi sempat plak capai h/phone... Itu sebab gambar blur... Bijak betul Hafiy guna akaii.. dia pijak atas tilam yg kat bawah kusi utk naik atas kabinet.. Maknanya otaknya bekeja kannnnnnn.............


Sebelum ni dia capai bender kat atas ni pakai tangan jer... tetiba boleh naik.. suker giler la...


Panggil pun dah tak hirau laaaaaa......... jenuh manggil.........


Skali dia toleh... sengih kemain lebar lagik..........


Pssssssst: Pasni aku tak taahu mana dia nak panjat lagi....

4 comments:

Shitsurei shimashita said...

jgn panjat2 dik, kang jatuh berdebap mcm nangka busuk jer ti.

kalo nakal, kena beli valcro lah, at least leh tahu kemana dia gi.

nenekrock said...

hahahha hayoooo kak abehla hafiy dh pandai manjat2 da tuh...bila tgkkan hafiy tingat adik sepupu ely si irfan tuh...muka pun ala2 cuba irfan xde rambot jek haha

[-suziey-] said...

ya Allah..bkn nak turunkan anak dulu..cpaai kamera dulu eh..hahhaha.adeiii..
besela tu..umur2 cenginih mmg xlarat nk kepung..suke sgt memanjat..

Cik Anie said...

sebenarnya ni 1st time tgk dia boleh panjat tinggi.. sebenarnya babah dia dah nak turunkan ..tapi ibu dia sekat... ibunya nak snap gambor dulu.. hehe.. cam tak betul jerk ibu hafiy kan?....