Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, April 9, 2009

Panggilan Manja

Panggilan manja utk hubby uolls aper erk? Aku tak tahu la samada uolls notice tak setiap kali aku berdailog ngan Ajeed. Ntah kenapa aku takleh bahasakan dia Abang or Sayang or aper-aper yg manja lagi. Mesti ader yg tertanya-tanya naper Cik Anie asyik panggil wak wak jer. Meh nak habaq sket...ajeed tu bukan org jawa tau..ntahlah sejak dari awal lagi aku panggil dia awak jer.. pernah 1 ketika tau..dia suh aku panggil abang... dia ckp tak romantik jer kalo awak saya nih..
aper lagi aku pun prakctis la...dgn penuh gaya wanita melayu terakhir.....last2 uolls nak tau aper komen dia...
" Takyah la wak.. mcm hafal skrip jer saya dgr.."..

huhu..dia gak yg suh aku buat.....last2 ko gelakkan aku..aku plak gelakan ko........

8 comments:

Na Shari said...

Hehehe..masa mula kawin, na panggil suami na 'Jas' je...Ye la, kitorang kan cousin...dari kecik dah panggil dia Jas...mak mentua suruh panggil abang...tapi sudahnya Na panggil dia Tabang...Lain dari yang lain...hehehe

Cik Anie said...

lastnya abg gak.. akak langsung sampai skang kekok jer...sudahnya wak..wak.. cuber byg kalo dia berdiri 1 meter dari kita..kan kuat bunyi wakkk tuuuuu.....
wakkkkkk ooooooooo wak.... org dgr pun gelak...

[-suziey-] said...

hahahahaa..aah ingtkan cik anie saje xnak disclosed dlm blog panggilan manjal..rupenye mmg kt luor pn gitu eh..xpela..yg pnting dlm hati ade cinta..cewwah:p

Cik Anie said...

iyerr. ntah naper lidah susah bebenor nak nyebut ABHANNGGGGGGGGG..... tu gaya nyahhh tuhhh

nenekrock said...

ahahahhah
memacam gaya org dh kawenkan
xpelakan asl dlm hati bibit chenta tu
x lari saling seiring je
ewahhh
=D

prema said...

kita pun ader partner jugakkk.. hehehe... i pun sama cam akak jugakk ler.. ntah nk pggl sayang ker darling ker honey ker apa2 pun xleh.. xnk msk dlm mulut nih ah.. x romantik langsung… cian abg kita kan…???

pelangikota said...

akak dulu pn mmg pggil abg tp rupa2nyer bkn akak sorang ... anak2 pun nak join pggilan yg sama,eehh xleh jadik mcm nihh ....
last2 kena tukar laa ... pggil ayah pulak .... hehhee

Idayu said...

hihi..yeke? jgn jd wak joko je dh la:)