Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 22, 2010

NYAH KAU PARUT

Kesinambungan kisah minggu lepas.

Alhamdulillah... semalam biji² kat badan Hafiy dah mula kecut. mungkin sebab mandikan dgn daun semambu tu kot. Tapi aku tak tahan tgk dia menggaru... eeeee..... gerun, seriyauuu dengar bunyi tangan dia menggaru.. melecet-lecet. Satu lagi kudis yang dekat bibir dia..siap boleh jilat lagi ngan lidah.. agaknya dia pikir.. aper yang ader kat bibir aku nih.. nasi ker aper? Harap² takder la lekat parut ..



Klik pada pic ni utk mendapat gambaran yang sebenarnya
Susah nau nak ambik gambar dia.. siap pujuk rayu lagi.
Mula-mula elok jer ..aku ajak dia nak ambik gambar.. tgk pic pun cam ready jer kan...

Then aku suh dia pusing.. dia ikut jer.pusinggggggg. bagus..gudboy....Jadi model untuk iklan chiken pox jap...pusing fiy.....pusing... sempat snap kat belakang dia plak..huhu.. bagus la Hafiy ni.. sporting giler...



Tetiba.................kuar iklan aper ntah... trus SUMOLAH.... aiseyy man.... agaknya dah boring ..."aperla ibu ni...asik ambik gambar jer"...jaga-jaga... jap lagi kena fire lahhh....



Yang paling aku tak tahan dia boleh kelebet pampers..nak garu kat celah punggung.celah kangkang. sampai kesitu tumbuh..bijik besar² plak tu.

Hari ni pun dia kat umah ngan adik aku.. lom hantar taska lagi... nanti kalo hantar mesti dia kena asingkan kat dalam bilik sorang-sorang.. takperlah dia kat umah.. Cik Sue dia sanggup nak jaga.

Psstt: Saper ader petua nak ilangkan parut dengan cepat...


2 comments:

nalhuda said...

sian hafiy.semua budaka kan kena sekali sorang kan?naqiu blm kena lg..kalau dia tak tau lah..dia tak selasak hafiy..hafiy nampak steady wlp kena ni..

Cik Anie said...

aktifnya toksah cakap.. melompat sana sini..cuma malam kudis tu nak kuar dia menangis sket..lepas tu.. takder lagi