Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, August 10, 2009

Doa utk Elak H1N1

Kat mana-mana jer kita dengar ramai yg bercerita pasal penyakit berjangkit ni. Baru dapat email dari sorang member ader doa utk elak penyakit berjangkit mcm H1N1 nih..


(utk tumbesaran sila klik pada image-rasa mcm dah terang..takyah nak bersuluh lagi..:p)

Bacalah selepas solat sebanyak 7 @ 21 @ 40 @ atau sebanyak mana anda mampu.. baca 7 kali pun dah ok..janji kita yakin bahawa SETIAP PENYAKIT YG DATANG ADALAH KEHENDAK ALLAH S.W.T dan KITA SIHAT WALAFIAT PUN KEHENDAK-NYA JUGA...SEMUANYA KERANA DIA...


Pssst : Sekadar nak berkongsi info.. tiada niat nak jadi ustazah... hehe

6 comments:

[-suziey-] said...

thanks for sharing cik anie..emm tkut kan skang..tawakal je pd Allah..

Cik Anie said...

sama-sama kasih.. betul tu.. hari dah cecah 19 kematian kan?..nauzubillah

Na Shari said...

Thanks for da info...
Na pulak ada dapat email...dalam email tu cakap kalau nak rawat penyakit ni, kena minum air kelapa dengan buah kurma...

Cik Anie said...

ooo.. bboleh cuba tu.. mana tau nak baik kan?,,

MrS. F!zA said...

Salam..ada beberapa blog yang bgtau doa ni sesat..sebab doa ni bukan kepada Allah...Cuba tgk betul2 ayt dia..Wallahua'alam..Dkt blog saya ada
doa utk elak wabak yg diambil dari buku

Cik Anie said...

tq fiz.. itu la pasal..saya rasa cam dua tu lenmacam ckit maksud dia
astargfirllah ha azim...