Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 30, 2009

XTVT hari minggu..

Takder aper yg menarik. Minggu ni turn aku balik RPK. So seharian berkurung dlm rumah. Sungguh memboringkan tuhan saja yg tahu. OTW balik klang malam sabtu lepas aku tgk hanya Bandaraya Shah Alam yg sokong Earth Hour. Mungkin dlm 60% kot. Kajang?.. hampehhh... Bangi?...sama gak... Klang lagila.... walaupun tak diwajibkan kita sebagai manusia yg meminjam bumi ni dari anak cucu kita sepatutnya peka dgn masalah global camni... kalau ader alasan kukuh tu tak kisahla kan.. setakat nak tunjuk ko tuh mmg jenis yg keras kpala... takyahla.. sorry la.. takleh aku nak respect ngan org jenis ni.
Naper aku emo sgt erk......

Notakaki: Tart telur kat ner yg sedap erkkkk?.. rasa nak makan gila babas nih...........huby aku ckp kat Mid Valley sedap... member aku Rica pun cakap situ gak... lagi la trasa nak makan.. dah terasa kat batang tekak nih..



6 comments:

Na Shari said...

Na betul2 lupa nak tutup lampu malam tu...dalam kol 9 baru tutup...hehehe...

[-suziey-] said...

RPK tu ape?erkk/...
adeiiii la...ibu2 ngnadung ni sgt besor seleranya kan..hehehhe:p

hmm so far sy jmpa tart telor sume xsedap..manis sgt la..tp cheese tart byk tpt yg sedap..ekeke:D

Cik Anie said...

lupa tu kes lain Na.. eklis buat jugak... ni yg sengaja buat2 tak reti...

RPK-Rantau Panjang Klang. ntah suziey.. makin ngades-ngades plak.. camner nak tepis erkk...

nenekrock said...

kakkk sy pun ngidamm cm akkla nk mkn tart tolo...adehhh leleh dh niii
jauhnya nk gi mid semata-mata mkn tart tolo...terjah beryl's dgn king's terdekat suda =D

Cik Anie said...

king's ader erk... kat kajang mana letak king's erm..? ely tau tak?

nenekrock said...

terdekat kalo king's ely x surela kak
tapi kalo bakery cake jusco sah2 ada..jusco cheras dgn kajangkn..ermm tesco pun okkan kak
jgn lambat2 tauu nnti leleh ank buah ely tu hehe ^ ^