Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, January 21, 2009

Citer org nyanyuk....

Citer ni smlm punya citer. My huby suh aku beli kuih ni.. then aku beli la kat kantin tempat kerja aku. Kata my huby kuih ni sedap... korang tau aper jadi ngan kuih tu.. pagi besok tu plak aku baru terperasan kuih tu masih dalam beg aku.. kalau tak buka beg gerenti aku bawak balik lagi kuih tu...dah basi punnn.. my huby pun satu.. tak nak ingatkan aku.. serius aku cakap la.. lately ni kuat benar nyanyuk aku.. ader 3 kemungkinan aku cepat nyanyuk:

  1. Aku suka makan kepala ikan.. tambah ikan selar kuning..goreng plak garing2.. fuh sedap tu.. krukkk..krukk..ngan otak-otak skali aku telan. Tapi my huby cukup tak suka kalo aku beli ikan halus mulus ni... dia suker mkn ikan yg besor2..mcm tuan dia gak..kui..kui..
  2. Aku slalu minum air yg dah dicroboh oleh semut.. aku kadang tak nampak gak semut-semut halus ni.. mata pun dah 2nd hand. Kadang2 dah setengah gelas baru prasan ader semut.. nak tak nak minum jer la.. aku buang la semut tu.. baru minum.. hihi...
  3. Yg last ni ..mungkin yer la... maklum la..umur pun dah masuk alam 30 sen dah.. trasa dekattt jer ngan alam 40-an... tua dah aku..anak baru sorang baru nak masuk stahun... aper nak buat..saper suruh kawin lambat.. aku kawin pun umur dah 28.. maklum jerla aku ni pemalu miow..mioww.... dapat laki pun via cyber.. suami cyber hehehhe.... dah tu dekat nak masuk 2 thn baru dpt anak..jenis yg kureng subur.. tak cukup baja organik hihi....

ni la ruper kuih yang dah basi tu.. aku simpan kat dalam peti ais pagi semalam.. lupa plak nak buang...ptg ni baru ingt. (nampak cam elok lagi kan aku tak belek pun..sayang nak buang membazir..... nyanyuk lagi.....hari ni aku beli lagi utk ganti yg smalam...jgn lupa lagi dahhh.....

No comments: