Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, January 17, 2017

Clearance Sale Katanya..

Assalamualaikum...

Rasanya baru jer duk cerita pasal baju melayu untuk raya tahun ni.. memang rezeki i la.. :)

Ekceli kawan nak cari baju melayu , katanya untuk kenduri adik ipar. So dia wassap la tanya kat tokey alfateh ni. Sebab dia pun costemer tetap alfateh ni. Alhamdulillah dapat. Yang paling best diorang sedang buat jualan penghabisan stok 2016. Harga pun boleh tahan murah la.

Kalo harga asal saiz S RM59, saiz 3 RM69 dan saiz 5 RM79 . Untuk habiskan stok yang ada ni harga jadi S RM35, saiz 3 RM45 dan saiz 5 RM55. Wowww sangat kan . Aku boleh jimat banyakkk sangat. Dari RM207.00 jadi RM135.00 sangat sangat berbaloi ok. Apa lagi..aku wassap dia suruh hantar kaler dan saiz yang tinggal. Katanya  kaler No18 tu jer yang ada saiz untuk budak budak ni.




Hijau yang first tu tema kitorang tahun lepas. cantikkan?.. :) haha... Ntah...aku obses sangat ngan hijau hari tu. Plan nak hijau terang No-2 tu, kemain hijau nau nau mata ni, tapi saiz 3 untuk Hadif takder, so ambik hijau yang no 1 jer la. Nak sangat hijau kan. Ambik jer la. Janji Hijau. hehe.


Warna dan saiz ni jer yang tally dengan anak anak aku.  Warna Pink Pepel ni . Entah nama tepatnya apa..Tapi warna ni jer la yang available. Duk pikir pikir jugak la. Tema asal kaler lain. Tak best la kan. Nak jugak cari kaler kuning. Tapi sebab nak murah punya pasal dapatlah warna ni. Aku rasa baik aku ambik jer la. Janji murah kan? Banyak aku dapat saved weyy..

Mesti korang rasa macam lambat lagi jer raya. Kecoh nak pilih baju raya sangat ni kenapa cikanie oiii...

Oii Cik Kak oiii.. ni dah nak masuk bulan 2. Bulan 5 dah puasa. 6 dah raya. Cer kira tinggal berapa bulan lagi. Pejam celik pejam celik dah raya tau. Elok cari sekarang. Hahahaha. Kan puasa dah malas nak jalan. Penat la..lapar la..haus la... khennn?.

Sekian Wassalam

Love
Cikanie

2 comments:

ietams said...

wahhh! dah siap dah persiapan raya ni..
kene cepat2 beli kain nih.. berkobar pula semangat kite tengok awk bersiap ni cikAnie

aCik Anie said...

boleh dah ni nak pilih kaler tema tahun ni :)