Kenali Cikanie

My Photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Hi.. LISTEN ...Saya Anie.. dulu cik anie...sekarang acik anie... Tapi kalo masih nak panggil cik anie lagi pun i tak marah.. princess also can :D ... kekeke... Saya seorang pemilik jiwa yang amat sensitif...Tapi bukan seorang yang moody.. Kadang kadang tgk citer otromen pun saya boleh jadi sedih, bukan jugak seorang pendendam, ada jugak kata saya sombong. Mungkin sebab raut muka saya tak selembut Izzah Ombak Rindu.....Nice to meet u readers... Enjoy your reading yer... walopun blog ni hidup segan mati tak mau pun ok.... :)

Thursday, January 16, 2014

Cek Nuffnang

Assalamualaikum..

Macam syahdu jer hari ni...kakakah...
Nak tau naper.. 6 tahun i blogging ni pestime boleh cashoutkan check....
6 tahun beb..bukan 6 bulan... tapi syukur..alhamdulillah.. Apa yang kita dapat itu lah rezeki untuk kita.


Petang semalam tengok ada surat dalam tray.. dah agak sebenarnya sebab dah sebulan aku tekan butang CASHOUT kat Web Nuffnang..hehe..Gila jakun kan?

Dapat banyak ni berbaloi la dengan usaha yang kita buat.. dah nama pun blogger suam suam kuku. Time rajin seminggu , malasnya 2 tahun. Bila tahun ko nak dapat banyak. Syukran dah tu dapat banyak tu. Tapi dapat banyak ke sikit ker kalo itu dah rezeki kita alhamdulillah..

Ekceli nak upload pic ni pun i rasa segan .. yer la..kalo nak dibandingkan dgn blogger pemes lain.. Tak kecoh pun. Tapi demi untuk kasi semangat untuk diri sendiri..i rela di malukan..tak kisah la..orang nak gelak ke.. Nak cakap poyo ker.. nak cakap ek ellehhh ke...i tak kisah. Hurmm


Tapi kan ikhlas la i cakap...  bila tgk check dari Nuffnang ni terus datang aura luarbiasa...terus datang semangat nak jadi fulltime blogger. :) Kalo blogger hebat terbaca statement aku ni gelak guling guling kot.. Kagum la dengan depa yang dah jadi fulltime blogger.. Macam mana boleh datang idea hebat..entry panjang panjang..ke hulu ke hilir gigih hangkut kamera. Cuba orang macam aku yang snap picca sana sini..

Gillo apo minah ni..

Dah takder orang kenal..macam mana orang tak cakap gila. Anak sendiri pun tgk pelik. Apa lagi org lain.
Ekceli back to the basic.....Rezeki masing masing ..? tapi sebenarnya i is jeles ok...

Apapun TQ buat pihak nuffnang sebab bagi check kat i..

Sekian Wassalam..

5 comments:

Sue Saari said...

Untung arrr ada juga dr xde ye...nana pnya asyik 20sen jer xde pn naik...hahhhhahahahhh...blogger mls a.k.a suam2 kuku ler kita ni...

aCik Anie said...

hehehhe...nana tunggu 2 thn lagi...naik 20sen lagi...hehehhehe..
jgn marah..hapdate la pasal ammar tu...ensem boy...

Sue Saari said...

Hahahaha...malas melambak2 ni kak ani...lappy lak rosak...update pakai handphone pn malas..dh acaner x 20sen.kih3...

Hazinra Namir said...

Tahniah... ;)

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah