Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, May 17, 2010

MIMPI NGERI

Akibat anti sgt dengan org ni.. malam tadi dia muncul dalam mimpi aku. Paling tak boleh blah dia jadi secret admirer aku dalam mimpi tu.

Ngeri bila pikir dia boleh minat aku dalam diam.. siap guna org tengah lagi bodek aku supaya aku ikut dia.. ntah nak pegi mana ntah..aku ikut tu sebab kawan aku cakap kami pergi berdua..alih-alih dia bawak pakwe dia dan org itu sekali…… pastu masa siap-siap nak bertolak…dia siap mintak izin nak duduk belakang sebelah aku…aku memang tak nak.. siap menyumpah-nyumpah lagi…… tiba-tiba….







"

Aku dengar suara bayi menangis……….
Rupernya… Si Hadif nangis lapar susu…hahhahahhaha…. Nasib baik Hadif kacau.. kalo tak memang aku tak dapat bayangkan macam mana proses dating aku ngan dia.

Akceli aku ni takderla anti sgt ngan dia… orgnya OK..tapi kalo bab berkerjasama dengan dia dalam kerja ..totally memang out.. aku memang tak leh masuk ngan dia. Takleh masuk la… yer la.. kita manusia mana ader yang perfect..Non adernya… saper yang ngaku dia perfect tu memang tak sedor diri la… aku pun tak kata yang aku ni perfect.. dan org yang muncul dalam mimpi aku takderla totally takleh pakai.. kurang situ lebih sini plak. Soo sebagai manusia kita kena legkap-melengkapi antara satu sama lain.

2 hari lepas dia ader audit kat tempat aku.. memang dia tak akan lepas la…dapat NCR 1. Sebabnya kecik jer.. aku tersilap cop.. mata dia boleh nampak warna cop merah yang agak blur tu.. aku pun satu..siyes … memang tak perasan langsung..bagi contoh yang nyata-nyata silap… Sooo aper lagi jawabla…. Takyah la ko nak merayu kat dia ..dia memang tak pedulik punya….dia ni memang jenis takder perasan… ko marahla..kata la gajah rimau ke..dia dgr pun buat “donoooo”.. sebab tu aku cakap dia jenis yg takder perasan….

Saper yang kerja sini memang boleh agakla saper insan unik itu… rahasia kerjaan tauuu..… P & C . Mati aku kalo dia tahu aku kutuk dia..ahahahah.. takderla kutuk ngata jer..:P



Org itu ada di sini... Sorry Abg Is ..saya kidnap dari FB Abg Is...

2 comments:

wHite Salju said...

hahahahaa...skali kuar la muke dia kak anie...pemes jap muke bosh ct nih...x bole blah langsung...

Cik Anie said...

hahaha.. dah sedia pemes ponnn