Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, March 5, 2010

RINDU PLAK..

Sebelum korang baca entry nih baik korang tutup sebelah mata atau telinga sebabbbb...takut nanti ader yg ter BELUWEKKKKK......aper kaitan ngan mata atau telinga?... takpela standby jer plastik kat atas keyboard....

IShhhh.. apesal aku tetiba rindu kat seseorang nih.... teringat plak saat saat keromantisannya.. Walaupun jarang sgt aku nak tgk dia romantik-romantik mmg susahhhhhh sgt. Mahal sgt value romantiss dia tu...

Sekali aku tenung wajahnya.. teringat plak zaman anak dara dulu... sanggup black listed kan nama aku kat Telekom semata-semata utk mendengar suaranya. Surat saman sampai kat umah.. terkasima jap masa tu... ya laaa masa muda² dulu mana tau aper mmg tulus mulus betul.....dapat surat dari penguam nak saman umpama kena heret masuk penjara..



Cuba peratikan...dalam hitam-hitam dia nih..ader manisnya.. alaaaa.. korang tgk buah manggis je contoh terdekat... hitam kulitnya kan?..tapi dalammm auuuuuuuuuuw manis giler...mcm ajeed la..walaupun kulitnya hitam..namun tetap ku pandang manis.. (ayat nih aku tiru dari surat pertama Cik Se Hadif utk seseorang yang dia minat giler walopun masa tu dia baru darjah 4....gataiiii)

Tapi takpela..cinta ni tak kenal paras dan rupa... tinggi rendah..gemuk kurus.macam aku dulu kurus gilerr...37kg jer... kalo tgh jalan..lori kontena lalu gerenti melekat kat badan kontena....umpama gitu la... kalo kan rail ketapi plak.. gerenti kaki tak jejah tanah.. punya la takleh nak balancekan badan sebab kurus sgt.... aper yg penting bila ko dekat ngan dia ko akan berdebar-debar... bila jauh ngan dia plak..rindu syahdu bagai nak gilessss....

ITULAH KEHEBATAN CINTA..tul tak?

Psstt: Bagila can kat aku nak puji laki sdiri.. takkan org lain nak puji la...yer dopppp?

2 comments:

Ena said...

ho3x... betul tu kak.. cinta itu sungguh manis & indah..

wahhh.. rindu2an akak yeh!..

Cik Anie said...

hahhah.. ntah tetiba rindu dipetang jumaat...huhu