Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 22, 2010

PERKEMBANGAN HADIF

Dah lama tak bertenet di hari minggu. Ajeed tak nak bayar bill...dia cakap kerja aku semakin takder kualiti kalo ader internet..fuh.. baik punya statement.. padahhal dia malas nak pegi Times Square...sebab U Mobile kat situ jer..takder branch kecik-kecik ni.. satu lagi kat mana ntah..tapi jauh gak ngan Kajang..

Tambah-tambah sekarang dia makin sibuk.. Sooo... hari minggu ternganga depan TV jer la.....siyesss...memang boring. ( macam la weekend aku rajin sgt menghapdet blog )..tapi at least dpt gak aku skodeng blog member blogger yang lain...kalu rajin tinggalkan jejak sket...



Rindu plak kat sekecik ni.. dah lama tak update pasal Hadif kat blog ni..terasa rindu plak nak tengok muka, mata dan hidungnya yang bulat. Makan lama makin terserlah kebulatannya.



Sekarang Hadif dah cuba-cuba nak angkat punggung... tapi macam berat jer lagi
Kalau diagahnya..fuhh suara..kalah abang.. bukan main mengekek lagi...dah pandai gelakk..
comelllll..nampak kemerahan gusinya....

Pastu suka buat bunyi-bunyian bila dalam buai..Baju-baju yang new born saiz dulu sumer dah nak kena tukar..seronok sangat tengok dia membesar dengan sihat...satu lagi kalo dia tgk sesuatu..like toys ..dia macam cuba untuk capai.. bagus dikkk.... satu perkembangan yang baik..caiyookkkk..


Mintak-mintak..jangan terkena virus chiken pox abang dia.. risau la jugak... masa dia kena chiken pox ni la dia nak gomol adik dia.

7 comments:

Sweetlilcraft said...

comelnya hadif..bulat matanya :)

UmiDAnisH said...

alahai..cumilnya dia tu..

Cik Anie said...

ayu & umidanish- ermmm harapnya akhlaknya besok secomel wajahnya..insya allah

prema said...

comel ner..

Cik Anie said...

tq...

nalhuda said...

geramnyer tgk si hadif ni...bulatnyer mata...bila hadif nak jumpa makcik siti nih?

Cik Anie said...

ermm.. tu la.. jauh...tapi nanti kalo ko datang area sini / putrajaya ker...call la aku.. 016-2037741