Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 24, 2010

OHH KESIAN ANAK-ANAKKU

Semalam kan aku halfday.. 12-40 kuar.. adik aku yg laki tu datang ambik.. berdesupppp balik umah..kang kul 2-00 ader interbiu. Saja aku taknak susahkan hubby kunun...kunun² nak jadi superwomen.... last² sumer aku angkut pi interbiu sama.

Sampai tempat yang dituju kul 1-40. Isi borang bagai, tunggu sampai 2-30 baru dipanggil masuk. Semalam ader 2 org jer utk post sama yang dtg interbiu. Tukang interbiu 4 org... Sorang lagi yg dtg budak Serdang sana..sempat lagi beramah mesra gitu.

Aku yang masuk dulu..sebab aku datang dulu.. antara soalan power yang diorang tanya...

Dalam 1 bulan berapa kali awak MC?....hahaha...helllooooooo bulan lepas 100% tau.. punya la aku tahan nak cuti..sampai Hafiy kena chiken pox pun aku tinggalkan ngan Cik Sue dia tau... tapi jangan ko tanya utk bulan² yang sebelumnya......1 lagi
Naper lama sgt kat sana baru terpikir nak cari kerja lain..kalo batu dah tumbuh lumut.... huhu..power punya soklan..

Cayala dgn Manager tu.. sebab kenal muka org yg suka MC.....soalan yang tu biar Dr. Azhar yang jawab...

Dalam setengah jam baru kuar..kejap jer..tapi aku rasa mcm lama giler kat dalam..terus call insan² tersayang yang tunggu dalam keter...

Hafiy muntah la kak.. isap angin kot.... susunya tak habis..angin jer masuk... Hadif tido ni..

alahai kesian anak-anakku..dalam kul 5-00 baru sampai umah...terus mandikan budak 2 orang...Masukkan Hadif dalam buai... tidorkan Hafiy... amannn dunia jap

Kul 9-30 malam baru budak 2 org tu bangun.. sempatlah ibu dan Cik suenya keluar meronggeng kat pasar malam jap...Tinggalkan kejap dengan babahnya...

Sebagai balasan la tu...

Sooo... tunggu jerla.. kalo diorang boleh bagi basic seperti yang direquest...
Bye,...bye....sayonara...

9 comments:

Anonymous said...

kelakor crite k.ani tang yang tukang interview punya soalan cmtu pun ada eak....truk betui tukang interview tu...

Cik Anie said...

anoymous ni saper..
dah lama tertanya-tya nih

♥naematulsaadahismail♥ said...

okay x akak jawab?? yg penting konfiden jek... akak dh lama pengalaman.mesti boleh ;) bos tau x? hee

Cik Anie said...

bagi akak dah ok la.. tapi tak tau la depa camner...
naem..boss siap merestui lagi..hehe

♥naematulsaadahismail♥ said...

wah..best2.. bos memahami..
all the best ya..
nt dh dpt kabo ke naem juga deh ;)

prema said...

anonymous tuh cik ct ler kot.. saper lg.. yg suka tutup identiti ner..

cian hafiy ngan hadif..

wish all the best..

Cik Anie said...

naem- yo la..nanti akak war-warkanla.

prema-ooo cik ct rupanya...dia tak dtg hari ni kan..interbiu gak ker

Nanthinee said...

Aik sume org pon nak g interbiu ker? kalu cam tuh kite pon kene cari better offer gak kot..he..he...
K.anie kalu ade keje kosong jgn lupa inform kt erk

Cik Anie said...

yer ker nak pegi ni.. nanti kesian mr low plak..