Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 17, 2010

BILA LAGI NI....

Terus terang aku cakap.. memang aku tak suka kerja menangguh ni.. tapi tgk situasi jugakkan..

Sekarang aku memang bengang giler ngan cikgu driving school ni. Kata 1 minggu dah boleh dapat lesen L..pastu terus boleh belajar keter.. alih-alih..sampai sekarang...dah 3 minggu aku masih menunggu lagi...

Dari yang berkobar-kobar nak belajar bawak keter..terus...gedebukkkk mood nak bawak keter jatuh ke bawah...hilang teruss......

Sooo sesaper yang kenal Cikgu Rafizi atau kawan dia yg kenal..atau adik bradik dia yang penah blajar ngan dia...atau sesiapa saje la..(macamla blog aku ni depa ada baca). silalah kabo kat dia aku dah nyampah nunggu nih.. boring tahap gaban dah.
OOOOOO..mentang-mentanglah aku dah otai... tak nak layan aku erkk.. aku bayar aper... dah la ko charge gila babas.... kalo aweks cunnnn laju jer ko erkk??

Kan kalo aku ngadu kat Ajeed tak pasal-pasal plak dia call org tuh.. sogan aku dibuatnya.. mcm kes yang MyEG offline hari tu...siap dia call Rafizi tanya naper offline..org tu mana tau.. dah offline..nak buat camner... kan kalu aku ngadu lagi trus rafizi tak call aku ...lesen L pun silap-silap dia tak bagi...

Soo aku pun menanti lagi.... katanya lesen dah siap...aku tanya bila leh start blajar keter... tak balas-balas pun mesej aku.. malas la nak call......tunggu la ko lagi Cik Anie oiiii......

3 comments:

kakpah said...

haha cik anie. ko fire je lah dia. cari lain wakaka...

UmiDAnisH said...

huhuhu, sabar erk.. nnt ada la tu..

Cik Anie said...

kak pah..ada gak terpikir gitu..kesian plak.tapi rasa mcm dia tak heran pun..sebab ramai sgt customer dia

umi-- ermmm sabar utk seminggu lagi... pastu nak cal dia tya la..