Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, March 26, 2009

Tag dari Elly....

Sebelum jawab tag ni .. akak nak tya sket.. naper nama blog Elly Your Grandmother Love's you.. Dah lama aku doh mikir sorang-sorang (tangan tongkat dagu.. mata klip-klip..then kuar bulan bintang berasap kat kpala).. nak tunjuk betapa conpiusnya aku nih.. Sila jawab Elly yerr......

Jawab tag plak......

1) Lelaki no 1 dalam hidup anda-
  • Kalau 2 org boleh kan ..kira share 50-50 lah.... 1st Pok Cik Pin... 2nd.. Ajeed Lorenzo.....
2) Perdana Menteri M'sia no 4
  • Of Coz la Che Det.. ( yer ker... ) kalo tak tahu bukan warganegara Mesia la aku nih...
3) Gossip di tangga no 2 sekarang
  • Aku bukan wartawan.. tapi biola aku berlagak jadi wartawan sat... kalo no 1..Fusha Sunda... no2- Wahidooo kot
4)Selebriti paling chumel no 1
  • Ntah.. sumer tak minat... aura mereka takk berapa melekat kat aku...opsssss..terlupa... aku minat.. ermm.lupa plak nama dia.. budak AF gakk... alaaaa yg masa muzik² tu dia tak nyanyi lagu dia.. Si Sahri yg nyanyi.....
5)Kakak no 4
  • Aku anak sulung.. so aku takder nak dpt rasa kasih sayang kakak no4 nih...
6)Teman rapat no 10
  • Boleh tak aku suker hati nak letak member aku kat ranking no brapa.. aku letak Si Ira jer la....
7)Kawan paling kudukut no 6
  • Aderke.. rasa takder kot..kalo ader pun... biarlah rahsia.....
8)Kekasih no 2 anda
  • Of coz la Hafiy... bucuk²
9)Artis lelaki no 1 di hati anda
  • Aku suker Noryn Aziz.. of coz sebab suara dia very the powesssssss
  • Pembetulan: Kalo lelaki.... ermmm... takder yg terlintas kat fikiran aku skrg... mungkin tak kenal sgt kot...
10)Adik no 3
  • Namanya Apihhh... kalo korang slalu ambik tiket ngan Utusan Travel branch Putrajaya gerenti kenal... hensem uuuu...wa cakap luuuuu.......(sila jgn muntah)

4 comments:

nenekrock said...

syabassssssss cece
hooyeeee hooyeeeeeee
100.99% ely bagik akak eheyyyy
=D

kenapa "your granny love u"
yehh sebabbb masa ely terdetik
nak buat blog ni tetiba muka nenek ely tuh muncuii depan mata

elly ni kira ank susuan dia dulu time mak ely branakkn ely si nenek ely tu pun beranakkn pakcik ely yg vongsu!!!

sooooo...walopon xde kene mengena
tapi che masih teringat akn dia tika nyooonyottt nen dia

hahahhaha siyess!!! sumpah x tipu
=D

Cik Anie said...

oooooo....gituuuu.... kira dia pembakar semangat elly utk trus berblogg la... tapi akak nampak dia pun cam muda lagi.....

Shitsurei shimashita said...

akak takkan artis lelaki tu noryn aziz? tu artis pompuan leh

sori, just prihatin jer hehehehe

Cik Anie said...

hehe.. tak prasan plak.. kalau elly tahu mesti kena tolak markah