Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 25, 2009

Jenaka Pagi..

Pepagi dapat email dari member sorang nih... member lama aku.. satu rumah lagi.. tapi skrg dia dah pinddah.. tukar kerja.. dapat kerja lagi bagus.. dah lama tak dtg umah aku.. last dia dtg hari tu masa tgk Hafiy.. masa tu Hafiy 4 bulan. Berbalik citer tadi yer.. melalut-lalut plak aku nih... PINGUIN in new version....
Kesian anak dia kan?... baju pun dipakai terbalik..hehe

5 comments:

nenekrock said...

ahahahhahahah
kak ani guling2 ely tgk pix tu kak
=D

Cik Anie said...

hehe.. guling2 erk... jgn sampai hentak2 kat kat lantai dah..hehe.. lawak tul.. akak heran sempat di snap tu.. saper punya kerja erk?...

[-suziey-] said...

hahahaha..senak usus iiiii gelak pepagi nk tghari ni..ekek:D
adoiiiii:p

Shitsurei shimashita said...

hahahahaha..lawak glew pict bapak dan anak tu. serius memang best...kalo lah budak tu dpt pict nui sure jd memory lane tuk dia wo!

Cik Anie said...

itu la pasal.. tapi takleh jadi kenangan coz org lain yg ambik.. jadi bahan lawak jer la