Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 25, 2009

Hafiy @ McD...

Hari minggu lepas... aku dah bagi hint...malam sabtu tuh...

Aku: " Wak.. kalo tgk belon udara panas kat Putrajaya kan best"...

Huby: Abg kat sebelah workshop salah sorang yg terlibat dlm Festival tu... smlm ader tgk dia bukak belon tu kat workshop.. company dia satu-satu company tunggal kat mesia..
Aku:...wooooo

Dlm kul 4...Kitorang pun bersiapla nak kuar... bukan main ensem lagi Si Hafiy konon ..kot babah bawak gi tgk belonnn....



Dalam keter...sembang2 nak lepak kat ner....

Huby: KFC nak...
Aku:.(dlm hati aku.. dia tak nak gi tgk belon ker....)Tak nak la.. kalo McD boleh lepaskan Hafiy kat tempat budak-budak.. KFC paling dekat takder tempat utk bebudak main..

Huby: Awak nak ker tolong ISRAIL ke... kalo KFC AMERIKA jer...(pandai plak huby aku nih)
Aku: Ermm..yer gak erk...Takpayah la...
Huby: Mentang2 perang dah habis ..awak ppun nak berenti boikot gak... (senernyya dah lama kiorang boikot tak makan McD....
Aku: Takperla wak.. masuk jer la (aku menghasut)


Last-last kitorang masuk gak... tu pun 2 kali round.. baru buat keputusan nak masuk...

Ini jer yg aku order sambil lepak tgk Hafiy jadi model gelongsor...


Cukup suker makan mender nih... sampai stim mata tuhhh....(jangan ko perasan warna tangan anak & babahnya ) harap maklum yer...

Dah siap makan aku suh Hafiy main-main kat situ jap.. sementara babahnya makan.. sempat gak aku suh Hafiy pose ala-ala model gelongsor gituuuu.....

Dgn machoonya anak aku posed...

Hooreeyyyyy..... Belonnn panasss....huhu.... sian Hafiy...


Habis jer makan kitaorang singgah tgk layang-layang kat tasik cempaka sat... Hafiy dah tanggal kasut dia.. cukup tak suker oakai kasut tu.. mungkin sebab longgar kot.. aku sengaja beli yg besar sket.. leh pakai lama ...

Balik jer ngam-ngam azan magrib... tgk Berita....(pasal last day Festival Belon Udara Panas)
Huby: Kenaper awak tak cakap.. sepatutnya kita pi sini tadi...
Seeeeeee....... saper yg salah....
MEREKA & KUARGA MEREKA..
Belon Panas Kat McD jerla....yer-yer aku bagi hint kat dia malam tu.. boleh dia tak faham.. lenkali kena direct to the point....

3 comments:

[-suziey-] said...

dulu suke mkn mcd tp skang dh boikot..hjuhuuu

Cik Anie said...

kita pun ader gak boikot...tapi takat ahad lepas jer la..hehe.. pasni nak boikot plak nihh... aci tak?

nenekrock said...

heheheheh bestnya mC D