Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 11, 2009

Dpt Award & Jawab Tag..

Kui..kui ...kui.. cute kah aku.?...(aku terpinga-pinga sambil tersengih sendirian). aku dpt award ni dari eye10 (nama sebenar aku tak tau pun...)Tulis sepuluh perkara mengenai orang yang beri award ini.
  • First..aku tak kenal nama betul dia yg aku kenal eye10, aku pun tak tahu apa maksud disebalik eye10...takkan mata dia sepuluh..tapi leh jadi gak...mati hati, anak mata, ermmm aper lagi..aper² jer la...
  • Aku rasa dia kerja atas kapal.. sebab blog dia ader citer pasal Offshore
  • Dia asal kelantan
  • Dia kenal kampung aku dan salah seorang penduduk kat kg aku..hehe...
  • Dia dah kawin anak 1 nama Amar Rifqi kalo tak salah.. lasak selasaknya budak ituu.. tapi suker tgk gelagat dia yg diluar jangkaan ..hehe...nanti citer la lagi pasal Rifqi
  • Aku rasa aku penah kenal dia melalui Skype..hehe pecah rahsia...tapi tak lama sebab dia online bila atas kapal time boring jer...masa tu aku blom tulis blog lagi.. aku buat blog..tetiba dia muncul lagi..inilah orgnya....
  • Aper lagi erkkk.... ermm..ooo dia mungkin dapat anak sorang lagi kot...
  • Setahu aku susah nau dia nak tayang muka dia kat sini.. tapi aku rasan aku boleh cam muka dia la....
  • Dia ader 2 blog.. 1 pasal citer Offshore dia.. satu lagi pasal putera lasak dia..Rifqi
  • Satu lagi ni..aper erk.. oooo.. kalau kat chatbox dia suker speking klate...hehe...

Fakta n auta plak...

Faktanya: Aku suker makan....tapi aku tak jugak gemuk². Naper ek.

Autanya: Aku makan semua jenis makanan senang kata aku tak cerewat...sebenarnya aku auta korang.. sebab aaku memilih sket kalo bab makanan.. org kata byk komplen.. kalu tak sedap...gerenti sepanjang jalan aku duk komplen pasal makanan tu..caya tak...

Aku nak panjang award n tag ni kat kawan dibawah...
Harap kengkawan sudi jawab la yer

Sila jawab erk...tak nak tag ramai²..

5 comments:

eye10 said...

pelantar minyak la cik anie..atau dlm bahasa kelantam - Offshore Platform yg bila dialihbahasa kembali menjadi pelantar luar pantai..

Shitsurei shimashita said...

aiso! tentu poning kepalo org yg mendengar bebelan 'manja' tu. Mesti mereka berkata" kenapa tak bebel kat chef tu?" hehehehe

Cik Anie said...

eye- yer..yer..plantar minyak.. silap paham la...

shitsurei-kalo ckp ngan chef lenkali dia taknak la jemput kita..hehe..jahat kan?

nenekrock said...

vaaa vaa vaaahhh ketepekkk che kene tag kene kaji sal kak anie dulu nih hahahha =D

Cik Anie said...

hehe.. mesti kena kaji dulu sebab nak bagi markah ni