Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, March 25, 2009

Cantiknya...



Rajinnya and baiknya Suziey bagi award ni kat aku... suker..sukerr...suker...(pastikan korank sebut suker tu bagi nampak gigi yer) baru nampak suker yg sebetulnya.. TQ Suzieyyy...
Nampak gaya aku kena kretivkan lagi blog aku nih.. kalo tak sia-sia jer aku display award ni kan?.. buat malu jer... Aku pun teringin gak nak hasilkan award untuk followers yg paling setia nih... tunggu la dulu... baru peringkat novis kat arena blog ni.. bila aku dah advanced sket..tgklah..tak terambik korank award kat blog aku nih...

4 comments:

[-suziey-] said...

ting tong ..nk buat spotcek ni..ekekek:D
good job;)
u r most welcome..

Cik Anie said...

hehe... beress dongggg......

Shitsurei shimashita said...

comey award tu..

Cik Anie said...

tu la.. saper yg tukang buatnya..