Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, March 12, 2009

Bila dia sudah boring

Ginilah gayanya bila dia boring... tergolek depan TV sambil gigit kulit CD..(sedap sgt ke tu.. nak kata lapo ibu dah bagi makan rasanya)

Tarik-tarik langsir.. sket lagi habisla.. 1 rail tu tercabut.... dah la langsir sponser..kalo koyak tak berlangsir la umah kita sayangkuuuu....

Main ciku cak plak... layan jerla Si Hafiy ..daripada dia duk nangis baik la aku layankan saja perangai dia..


Dah boring tarik langsir dia makan isi CD plak.. hancussss.....
hoho.. yg ni sory.. NO COMPROMISE... sampai pecah kabinet TV dikerjakannya.. mula-mula elok jer slow-slow dia buka.. mata sambil kelip² kerling ibu.. dia igt ibu tak prasan...
last-last..dia boleh bergayut plak kat situ.. sampai torkopek engsel ..(selain engsel org org panggil aper erk?)

5 comments:

Na Shari said...

Tak apa la...budak tengah nak membesar...
Meh nak share satu benda dgn akak...kalau Hafiy suka gayut2, jangan halang...coz, dia tengah mengaplikasikan pergerakan moto halus dgn moto kasar dia...Tapi make sure time dia gayut2 tu, akak pantau la...takut nanti terlepas pulak pautan tangan dia...

Cik Anie said...

oooo... info berguna ni.. tq..tapi tak tahannya mmg dah tercabut pintu kabinet tu.. kena suh dia bergayut tempat lain ni..

[-suziey-] said...

hahhhaaa..comel jek..just exatly like my son aQeel;0

Shitsurei shimashita said...

selain engsel org panggil sesiku..
hafiy jgn gayut kat situ, kang patah, silap2 jatuh kabinet tu..lalala boys don't cry

Cik Anie said...

suziey- yalah.. kita biarkan dia lagi baik.. boleh dia blajar..mcm kata cikgu Na tadi la...

Naga Perang- sesiku erk.. lupa dah .. blajat KH masa ting 3 dulu...tahun 2002