Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, March 19, 2009

Bibik Hafiy Dah Pulang...

Pagi tadi huby aku antor dia kat SBK. Bas kul 8.30am. Sekejap jer dia dtg.. tak sempat Hafiy nak bermesraan ngan dia. 2 hari Hafiy duk ngan dia bukan main baik lagi.. sebaik-baik umat la...Siap manja-manja lagi.

Tgk la.. ralit duk nengok TV.. pic ni Cek Su dia yg ambik .. nak tunjuk bukti bahawa Hafiy baik/ok duk ngan dia..Kalo duk ngan ibu dia..takder nyer dia posing mcm ni...aku agakla masa ni mesti dia tgh tgk iklan atau katun Wonderpets.... hehe..naper budak suker nengok iklan erkkk?...


Siap boleh pegang bantal lagi tu....aku heran dgn aku tak nak plak dia pose camni.. jenuh aku suruh pun dia buat derkkkk jer.. kalo dgn Cek Su bukan main lagi ko errrrkkkk?.....

Balik nanti kalo aku tanya " Hafiy... Cik Su mana?"... gerenti dia merangkak pi cari dalam bilik.. kesian dia...Dia tak tahu yg org tu dah balik... gerenti la seminggu dia asyik duk jenguk dlm bilik cari Cek Su dia....

Hati aku meronta ver meroyan nak balik kg..last balik bulan 1...aduusssssss rindunya kat my parent...tolonglah dgr luahan hati bini mu wahai lakiku.....................

8 comments:

Na Shari said...

Hehehe...pandai Hafiy berlakon baik ye...

Budak2 mcm tu la kak...dgn akak dia dah biasa. So, dia bantai la dia punya true color...tapi kalau dgn org2 dia jarang jumpa, take time sikit nak tunjuk true color dia...budak pun pandai jadi sesumpah (Hehehe..menyamar).

Cik Anie said...

itula pasal.. kat taska pun sama.. mama dia suh tido...tidooooo... suh jalan...jgn duduk ..terkedek-kedekla jalan..dalam paksaan.. seronok tgk dia dgr kata ..kalo dgn kita.. siap volume kemain besar lagi kalo kita suh aper2....

JIVEBUMZ said...

alahai cutenye si hafiy nehhh..gerammmm

Cik Anie said...

yg mahal tu rambut dia... sikuntal kintillll.....

arpeggios said...

aku memahami kerinduan ko kat kg kerna aku jua begitu...huhuhuh

Cik Anie said...

alhamdulillah.. ader gak org senasib dgn ku hihihi...

[-suziey-] said...

cik su tu g mane? benti keje ke?
awk kena jerit kuat sket luahan hati tu..br bole didengari oleh hubbymu itu..ekekeek:D

Cik Anie said...

suziey- ciksu adik bungsu saya..dia dtg sempena cuti skolah kat sini...... semalam dah balik
dah lama jerit kat dia,,dia buat tak dgr jer...hehe