Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, March 23, 2009

Award Dari Suziey...

Ibu pada Aqeel yg ensem tuu..... (Hafiy yg cakap)
Nak ucap bebanyak terima kasih kat Suziey coz sudi berkongsi award ni dgn saya yer.. bertambahlah koleksi award saya.. sekarang lagi bersemangat nak berblog sebab ramai kengkawan yg sudi tinggal mesej/komen pada setiap n3 yg saya postkan.. Saya sekadar berkongsi cerita tentang dairi harian yg telah terjadi.. bakal terjadi..dan yg terjadi pada saya dan kuarga setiap hari.. Moga hubungan antara kenkawan tetap terus terjalin walau hanya di alam maya...

Saya pun tak tahu .. naper tulisan saya kali ni begitu formal.. tapi aper yg pasti saya nak berkongsi award ni dgn
  • Miza
  • Prema
  • Eye

Sila ambil dan display kat blog masing-masing yer...

3 comments:

Na Shari said...

Aik...sejak biler "Aku" jadi "Saya" ni? Hehehe...anyway, bila tengok award ni, teringat hutang tag dari akak yg masih belum berjawab..nanti2 la ye kak...Belum sempat nak jawab.

[-suziey-] said...

ouh sungguh touching ucapan mu itu..ekekek:D
ye like mother like son..ibu comel sbb tu aQeel ensem..wakakak..xtahan btol..masuk bakul:p
ok bagus..anda tlh jlnkn tjwb dgn menepek award nih..heheh;)

Anonymous said...

Na- Aura kesopanan datang secara tiba-tiba

Suziey- Betul la tu.. mana tumpahnya kuah kalo tak ke nasik ..yer tak