Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, February 25, 2009

Nasib baik aku tak claim...

Aku ader gi klinik hari tu kan.. pasal mata Hafiy tu.

Aku: Akak saya nak bil erkkk...
Bdk klinik: Atas nama saper kak..?
Aku: Akakla ....

alih-alih aku tgk kat bil tu nama Hafiy .. taklehla nak claim..walopon RM35... harus diclaim..byk gak tu.. tapi takpela..dia silap dgr... mls nak bising ngan budak tu...

TODAY...

Aku: Thila.. kak sal buat aper dlm meeting room?
Thila: Call clinik...
Aku: Naper?

Thila: Kot ader org claim atas nama dia utk org lain.. maksudnya claim utk anak ker... pastu amount betul ker idak.. then betul2 sakit ker..atau sengaja mintak cuti...pastu dia nak bagi WARNING LETTER

hah egkooo... nasib baik aku tak claim yg Hafiy hari tu.... kalo tak sia-sia jer.. 1 point aku dapat...senang la dia nak pecat aku....

4 comments:

arpeggios said...

berkira betulkan diorang nih..

Cik Anie said...

modal nak buang org.. depa takder duit kot.. tu takleh nak byr claim tuu

[-suziey-] said...

awat strict sgt kak sal tuh..ala lebey kurang je la..
cewah..cam kenal je kak sal tu sape eh:D

Cik Anie said...

hehe.. dia mmg strict gila babas.. nak bersekonkol skali