Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, October 10, 2011

Singgah Jenguk Blog Kejap

Assalamualaikum..

Terasa rindu plak kat blog ni. Rasa macam lama sangat dah tak membebel kat blog. Dah alang alang sign in... post jer la barang 1 2 entry.

Rasa macam ketinggalan plak bila baca citer citer menarik dari blogger lain . Yer la ..banyak jer idea diorang. Aku plak dah mula merasa ke"give up"an dalam berblog.

Maafkan aku blog ku sayang kerana biarkan rumahmu ini berusang bersawang..tunggu nak naik anai-anai jer. Aku pun tak pasti masih ada lagikah insan yang sudi menbaca bebelan usangku ini.

Lately ni banyak sangat masalah problem yang melanda yang tak dapat nak share ngan readers kat sini. Ikut hati nak jer aku luahkan apa yang terbuku kat blog usang ni. Tapi tak boleh. Ader hati yang perlu aku jaga. Dan segala permasalahan itu biarlah ia kekal di sini kerana sampai masa pastinya ia kan berlalu pergi dengan sendiri. Di sinilah faktor kesabaran amat amat diperlukan.

Yer la.. mana ader manusia yang takder masalah.
So apa apa hal pun kuntumkan senyuman dibibirmu cikanie..walau hatimu sedang bergundah...

Adiossss.....
Wassalam............

2 comments:

Kathy Tuah said...

penah jugak rasa give up dlm berblog..hehe

aCik Anie said...

wajib datang dalam stahun..huhu..