Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, October 9, 2009

Syoknya....Tapi rindu

Dah seminggu Hafiy kat kampung... syok giler berdua-duaan ngan hubby.... balik kerja leh melending atas sofa... tapi rindula...... bila boleh balik kg ni... rindu sgt kat Hafiy.. tiap malam kena dgr suara dia .... disebalik kerinduannn... ader gak syoknya....


Mainan Hafiy takder sepah-sepah lagi.... elok jer tersusun rapi....


Kalo dia ader.... kasut pun dia bwk kat hall.... kira ok lagi la.... boleh kita ambik kasut tu balik tapi yg tak tahannya kalo..................
.
.
.
.
.
.
.

ABC ni disepah..dicabut-cabut..part ni ibu paling tak suka.. boleh megrin ibu tau... kencing manis toksah cakap la....

Tapi ibu sanggup buat sumer tu.. kemas balik apa yang Hafiy sepahkan.. asal Hafiy ader depan mata ibu.... sebab saat ni ibu betul-betul rindukan Hafiy.... (air mata dah meleleh ni)....
kalo boleh saat ni..ibu nak Hafiy dlm pelukkan ibu... kalo bukan dlm pelukan pun ibu teringin bancuh susu Hafiy.... atau mandikan Hafiy....

Ntah.. tetiba boleh ter 'emo' plak...

10 comments:

Na Shari said...

Ala akak...Na pun dah meleleh sama...Sensitif betul Na ni.

Sabar ye kak...Tak lama lagi dapat la akak jumpa Hafiy. Na doa akak cepat2 bersalin... Boleh balik kampung cepat :)

Cik Anie said...

tak boleh la na.. 2-3 hari ok la.. dah masuk seminggu rasa lain macam.. tak boleh terpandang muka dia.. mesti kuar air mata.... pic dia plak kat mana2 ader.. tambah2 kat blog ni... rasa mcm nak jer balik kg..bersalin kat sana...

[-suziey-] said...

huhu..sensitif plak..emo pepagi ni..smpai bersalin ke hafiy tinggl kg? saba ok..

Cik Anie said...

ermm.. nak jumpa dia tunggu bersalin dulu.. pastu masa pantang kat sana..dgn dia..tu yg best tak sabar nak tunggu tuuuu...

ArPeGGiOS said...

alololoooo....
jangan sedih cik anie. aku paham. masa aku bersalin adek kena tahan wad 10 hari. tetipa hari aku nangis ingat kakak...padahal dia datang melawat tetiap hari.

Cik Anie said...

lg parah rupanya...mcm mana org yg tinggalkan anak mereka erk.. aku sminggu dah tak tahan...

aleena said...

touching ja bace n3 nie..

tp xpe nanti bile jumpe hafiy bley pelok-pelok da:)

zai@umiaiman said...

sama cm sy ms posa hr tu..sebulan anak kat kg...memeng rindu giler.
sy paham rs akak,,sabar kak yer

Cik Anie said...

aleena- tak sabar nak tunggu saat tu..

Cik Anie said...

zai-mak oii sebulan tu... lamanya leh tahan jugak.. kira ok la... tahan2 dlm tak tahan la kan...