Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, October 8, 2009

Rambutan...

Teringin plak nak makan rambutan... masa gi check up semalam.. ader org jual rambutan..3 henggit skilo.. tapi tak masak sgt... tak beli la... kat pasar malam ader ker erkk..

Padahal musim buah hari tu 1bonet aku bawak dtg sini... adik aku 1 bonet.....tak puas-puas lagi makan erkkkk?... dush skali kat pipi... adoiiiiii....
Ada buah salak lagi...
Buah dokong pun ader...
Durian... toksah cakap...
Nenas pun ader..... tapi baby nenas la... manisnyaaaaaaaaaaaaaa.... walopon kecikkk
Pic ni dah lama kat hendphone.. baru hari ni kuar dlm blog.... nampak sgt aku rajin update blog ni kan?

4 comments:

Na Shari said...

Terliur tengok nenas tu. Rasanya family na panggil nenas madu...

Sekarang ni belum musim rambutan kot. Na balik kampung hari tu, pokok rambutan abah na baru berbunga je...

Cik Anie said...

itu la kecik-kecik pun manis sgt.. kat area sini pun tgk merah jer kat laman rumah masing-mmasing.. tapi kat klantan dah habis musimmm.....

zai@umiaiman said...

paling suker kat salak tu ler.. mak oiii mesti manis ni..

Cik Anie said...

mmg manis.. kruk-kruk lagi rangupnya