Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, August 15, 2016

Assalamualaikum... Macam tak caya jer :)

Assalamualaikum..
Ya Allah.. tak sangka ada peluang balik update citer kat sini. Last update pasal shawl awning tu.Ntah bila tahun entry tu tak ingat dah..lamaaaaaa tinggal..tak sangka berjodoh lagi dengan blog kesayangan ni.

Ekceli sepanjang menyepi takder apa yang berubah sangat pun.. ermmmmm..cuma bertambah sorang lagi laksamana... Harraz
Nama penuh : Muhammad Aisy Harraz..Inilah dia laksamana no3 saya..hehe
Alhamdullillah..ingat dua orang jer, tak sangka selepas 7 thn dapat sorang lagi. Ingat gegel...kluarnya boboyboy jugak... tapi takpe...alhaamdulillah..rezeki Allah bagi.. syukur ya amat dah tu...tak dapat gegel pun takpe..:)


Takder apa nak citer dah.. ermmm..ekceli banyak benda nak bebel kat sini. Rindu kat rakan rakan blogger dulu. Rindu nak baca cerita cerita diorang. Rindu nak tau citer pasal anak anak diorang.. kalo stalk kat blog diorang mesti dah besar panjang anak diorang ni kan. Takpe..kita warm up dulu..

Alkisahnya kenapa blog tak berupdate kalo korang tertanya tanya.. tapi rasanya takder orang tertanya tanya pun kan. Takper la..kita bebel sorang sorang.. hahaha... Gini.. sebab utamanya desktop tempat kerja takleh nak ber"tenet"..makanya susahlah nak berblogging. Nak pakai henphone macam susah nak taip..jari dah berubah saiz dari saiz 11pegi saiz 15. tu jadi semakin lupa dengan skil skil blogging ni. Tapi jauh di sudut hati..

RINDUNYA KAT BLOG CIKANIE. 

Okla.. stop sini dulu la.. tengok pasni..ada idea nak nyembang kita jumpa lagi..
Wassalam..

Love..
Cikanie

2 comments:

aizamia 3 said...

Takpe.. ada ketika kita lalui waktu yang tak boleh nak hadap blog hari2.. Ada ketika dah macam mabuk blogging.. hehehe..

aCik Anie said...

hehehe,... tq..sudi singgah lagi sini.. betul la..sekarang ni dah ada rasa satu macam..macam nak mabuk balikjer blogging..hehehe