Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, January 16, 2014

Cek Nuffnang

Assalamualaikum..

Macam syahdu jer hari ni...kakakah...
Nak tau naper.. 6 tahun i blogging ni pestime boleh cashoutkan check....
6 tahun beb..bukan 6 bulan... tapi syukur..alhamdulillah.. Apa yang kita dapat itu lah rezeki untuk kita.


Petang semalam tengok ada surat dalam tray.. dah agak sebenarnya sebab dah sebulan aku tekan butang CASHOUT kat Web Nuffnang..hehe..Gila jakun kan?

Dapat banyak ni berbaloi la dengan usaha yang kita buat.. dah nama pun blogger suam suam kuku. Time rajin seminggu , malasnya 2 tahun. Bila tahun ko nak dapat banyak. Syukran dah tu dapat banyak tu. Tapi dapat banyak ke sikit ker kalo itu dah rezeki kita alhamdulillah..

Ekceli nak upload pic ni pun i rasa segan .. yer la..kalo nak dibandingkan dgn blogger pemes lain.. Tak kecoh pun. Tapi demi untuk kasi semangat untuk diri sendiri..i rela di malukan..tak kisah la..orang nak gelak ke.. Nak cakap poyo ker.. nak cakap ek ellehhh ke...i tak kisah. Hurmm


Tapi kan ikhlas la i cakap...  bila tgk check dari Nuffnang ni terus datang aura luarbiasa...terus datang semangat nak jadi fulltime blogger. :) Kalo blogger hebat terbaca statement aku ni gelak guling guling kot.. Kagum la dengan depa yang dah jadi fulltime blogger.. Macam mana boleh datang idea hebat..entry panjang panjang..ke hulu ke hilir gigih hangkut kamera. Cuba orang macam aku yang snap picca sana sini..

Gillo apo minah ni..

Dah takder orang kenal..macam mana orang tak cakap gila. Anak sendiri pun tgk pelik. Apa lagi org lain.
Ekceli back to the basic.....Rezeki masing masing ..? tapi sebenarnya i is jeles ok...

Apapun TQ buat pihak nuffnang sebab bagi check kat i..

Sekian Wassalam..