Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, April 30, 2013

Kelam Kelibut

Assalamualaikum...

Puan Ietams.. kita pun kerja last minit minit.. Sungguh tak bagus..hehe.
Hari ni last day untuk register budak tahun satu 2014/2015 kan?... dan semalam baru saya terhegeh hegeh nak online register untuk Hafiy. Hafiy , 2015 dah masuk darjah satu.... ish..ish..ish... dah besarrrr dah anak jantan aku..

Dah la semalam baru terhegeh hegeh register.. boleh plak tersalah masukkan nama sekolah .... cinabenggg tul la.  Naper plak aku klik skolah BBB Sek 2 sana nun.. dah tu 2 kali terhegeh hegeh nak kemaskini balik.. Tapi takperla.. balasannya dah berbakul bakul Ajeed membebel kat aku pagi tadi masa dalam keter...

"online resepi kek itu ini boleh.."
"update blog boleh.."
"berFB boleh..."
"tgk blog orang lain bolehhhh..."

Ya la kanda ....dinda yang bersalah...... Janji takku endahhh...ceh..ceh..ceh..

Ekceli i is legaaaaa sangat bila call sekolah yang di pohon..
 motif sgt kan masuk pic ni...

"takper Puan..untuk 2015 punya kemasukan bila bila masa puan boleh datang..."

Ya allah.. legaaaa nya.....terus call Ajeed cakap pasal ni.  kejap lepas tu dgr mesej henphoneku berbunyi..

"susah kalau tak nak pakai pendapat suami ni...."

Sentap acik 2 saat. ish.ish.. tajam berbisa sungguh ayat daling aku ni...

sekian...

7 comments:

aizamia3 said...

fuh.. part x dgr ckp tu yang sentap sekejap.. ;)

aCik Anie said...

hehhehehe.. sentap 2 saat..

sal saari said...

Hafiy sama ngan wawa msuk sklh, wawa dah daftar awal buln lg..

aCik Anie said...

YER KER KAK SAL..WAWA TAHUN 2008 YER?

Ietams said...

huh bisa berbisa ayat nye tu cik anie..
nak buat cemane kan..
tetibe bende yg penting ni yg kite leka..

aCik Anie said...

ermmmmmm..bisa berbisa btollll.. terima jer la.....

Anonymous said...

Harmful cesspools may get and release excessive odors.
Apparatus . are a nation wide cesspool service
providers had built the specific cesspit.

My web page; zespół muzyczny Bydgoszcz