Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, December 4, 2012

Tamat Sudah MCM Musim 2

Assalamualaikum..

Baru ada masa nak update pasal Izyan menang..hehhehe...Nak jugak.

Ihsan Forum cari

Tapi aku baca komen kat forum cari, macam ramai jer yang tak puas hati dengan format MCM kemuncak hari tu. Termasuklah aku. Apa la..citt.... poraaahh.. Kelainan yang tak menjadi namanya tu. Dah la nak sempat nyanyi nyanyi. Aku jamin penonton takder sempatnya nak feeling dengan Kilafairy and Najwa Latif, Dato Fazlie tu semua. Penonton lebih teruja nak tengok menu yang akan disajikan oleh bakal bakal juara. Itu yang penting..

Memang lansung tak best. Masuk jer part nyanyi aku tukar chanel , tgk rimau lagi. Nasib baik 2-0. Hehehhe... berbaloi la sebab apa tau..aku terskip menu utama yang Izyan buat. Dessert jer nampak kek kukus. Macam sedap jer kan?

Memang patut kemenangan berpihak pada Izyan. Sebab 1 nya komitmen dia.. dia cakap yang awal awal lagi masa turun keter dia hanya pikir 1. Nak jadi tukang masak. So sekarang impian dia dah berjaya. Niat dia tuhan dah makbulkan. Tahniah..

Lepas ni entry pasal master chef dah takder lagi la. Terima kasihla pada mereka yang tersinggah tak sengaja kat sini ..readers yang tersinggah ke sini kebanyakkannya sebab nak tgk muka che lah ker. Yang penting sepanjang MCM ni traffic kat blog ni naik mendadak.. TQ semua. Ni sumer gara gara Che Lah la. Paling ramai orang google sebab nak tengok rupa orang cantik yang pandai masak. Che Lah dah buktikan sebab diakan top six.hehehe. Lepas ni korang boleh la masuk lagi kat sini yer. Mana tahu..rindu nak tengok muka Che Lah Gedik kan.. Silakan..hamba tak marah.

Ok la.. tu jer nak membebel tengahari ni. Ekceli banyak cerita nak kongsi sini. Tapi faktor masa telah menyebabkan hamba mengabaikan blog ini. :) Ada rezeki kita sembang lagi..

Terima kasih sebab sudi baca..
Wassalam..

2 comments:

Ietams said...

laa dah habis eh masterchef..
kekekeke.. memang saya tak follow pun MCM ni.
izyan ni menang eh! tahniah pada izyan.. mesti tercapai hasrat dia nak jd tukang masak kan.

aCik Anie said...

ermm.. tu la.. bersaing ngan dr izani plak lepas ni