Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, November 21, 2012

Ingat Masterchef Ingat Makan.........

Assalamualaikum..

Boring..Boring... boring tahap jingga dah ni..Ngantuk plak satu hal..Dah berapa kali menguap ni..naik lenguh dah mulut asyik menguap jer nih. Kepala plak terbayang nak merasa Crepe Durian... Ingat berkumpul ramai ramai nanti leh la order 12 ketul. Boleh merasa sket sorang.


 Kredit pic: CupcakeHuda..

Malam tadi tengok Karipap Gergasi CheLah.. Terliurrr jer... Chef puji sedap... firstime tengok org buat karipap pakai telor mentah and lepas tu baru goreng. Tu yang buat kerangupan dia terasa tu...ermppppp sedappppp... Hidup takder pikir lain...asyik fikir makan makan makan.. Membebel untuk diri sendiri. Pastu bila perut dah buncit mula lah menggelabah cipan.

 Kredit pic: Forumcari

Tak sabar nak tunggu Masterchef malam ni. Agak agak saperla terkeluar malam ni... Firasat aku Dean... Conpem..Korang plak?.. agak agak la saper... Tengok crepe jem yang along buat tu pun leh tahan merembes air liur aku nih..eeeeee semua sedapppp.... dap dap dap..

Kredit pic: Forumcari

Conpem Dean malam ni..Cehhh...
Sekarang tengok Dean takder la laser sangat. Kalo dulu saper yang tak pernah di kutuk.. Sekarang tutur katanya semakin berlapik dan tersusun. Ermmm....Paling mahal dagu lekuk dia tu.. Orang kata dalam laser ada manisnya...yer dop..........

Kredit pic: Forumcari

Dah la... nak sambung telek crepe durian nih..Tak sabor nak ngoder....
Makan sajerrrrrrrr.................
Wassalam...


2 comments:

Reena Onn said...

Rajinnya tengok Masterchef eh Cik Anie :) Lepas ni boleh try macam-macam skil memasak. Hehehe...

aCik Anie said...

Reena, dah terminat..canner tu?..kalo tak tgk dari awal mungkin tak jgk kot..hehe