Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Thursday, November 22, 2012

Crepe Durian

Assalamualaikum....

Atas permintaan...entry ulangan pasal crepe durian...
Tak sangka ada plak orang yang terliur tgk crepe dorian Huda ni...
Saper nak oder sila la ke sini...


Aku penah survey la ... kat Huda ni muarh sket kalo nak compare ngan tempat lain
6 ketu 10 henggit murah la kan?

Dulu aku penah order cupcake untuk majlis tunang adik aku..
Nak tgk rupa dia tengok kat sini

2 comments:

Yaya Azura said...

nie musim crepe..sana-sini duk sebut durian crepe..dengan saya terjebak sekali...

aCik Anie said...

lepas ni apa plak tak tahu..
pengaruh dunia maya ni memang power..